Røget Trukket svinekød Opskrift
Tænk ikke kun på sandwich, når vi taler om røget trukket svinekød. Dette er et meget alsidigt kød, som du kan bruge til at fylde tacos, burritos eller omeletter. Og det er aldrig for meget. Det varer et par dage i køleskabet og er fryservenlig.
Ingredients
1 svinekødssteg (typisk 7-9 pund)
¼ kop brun farin
3 spsk paprika
2 spsk salt
2 spsk kværnet sort peber
1 spsk tør sennep
1 spsk hvidløgspulver
2 tsk cayennepeber
2 tsk stødt spidskommen
1 tsk formalet salvie
Bradley Flavor Bisquettes - Hickory, Maple eller Whisky Oak
Preparation
Lav rub ved at blande sukker og alle krydderierne. Gnid generøst krydderiblandingen over hele flæskestegen.
Indstil rygeren til 225°F ved at bruge udvalgte træbisquetter (hickory, ahorn og whisky eg) fungerer godt.
Ryg flæskestegen, indtil den når en indre temperatur på 205°F. Dette kan tage op til 12 timer eller mere, afhængigt af udetemperaturen, og hvis der er andet mad i rygeren.
Træk svinekødet i klumper eller snore.
Tjene.
Hickory
Træ
Den stærke og søde smag af Hickory Bisquettes gør den til en af de mere populære træsorter til rygning, og passer især godt til fjerkræ, oksekød, svinekød, vildt, vandhøns, nødder og ost.
Shop Now