Røget Trukket svinekødpoutine Opskrift
En af de bedste røget komfortfødevarer der er! Og nu kan du gøre det selv. Prøv den røget trukket svinekød ved enhver lejlighed, det vil bare ramme stedet.
Ingredients
6 rødbrune kartofler
2 kopper oksekødsovs
½ kop BBQ sauce
1 pund pulled pork kød
2 kopper ostemasse
Salt, efter smag
Olie til stegning
Preparation
Vask kartoflerne og skær dem i pommes frites-størrelse.
I en lille gryde eller gryde piskes sovsen og BBQ saucen sammen. Lun BBQ saucen ved middel varme.
Opvarm pulled pork i en støbejernsgryde ved middel varme. Rør ofte. Svinekødet begynder at brune nogle steder og bliver sprødt en lille smule.
Opvarm olie i en frituregryde til 350ºF. Tilsæt kartoffelstængerne, i portioner, til den varme olie. Steg til pommes frites er gennemstegte og sprøde udenpå. Afdryp og drys med lidt salt.
Lav poutinen ved at stable nogle pommes frites på en tallerken. Hæld noget pulled pork på fritterne og top med ostemasse. Hæld lidt sovs ovenpå og server med det samme.
Ved Steve Cylka