Smoked Quiche Lorraine Recipe

Røget Quiche Lorraine Opskrift



Smoked Quiche Lorraine er en klassisk fransk opskrift, der får en ny smag, når du bruger røget bacon. Den er perfekt til brunch og kan serveres varm eller kold. Og oven i købet er den frysevenlig og kan laves i forvejen.

Ingredients

24 minitærteskaller - frosne

200 g bacon

¾ Kop schweizerost, revet

2 grønne løg - finthakket

4 æg

1¼ kopper mælk

1 tsk dijonsennep

½-2 tsk chiliflager (valgfrit)

1-2 tsk røget paprika

¼ tsk salt

¼ tsk kværnet sort peber

Preparation

Steg baconen i strimler på en stor pande, til den er sprød.

Dræn bacon på et køkkenrulle og smuldr det, når det er køligt nok til at håndtere.

Fjern tærteskaller fra fryseren for at tø lidt op, mens du forbereder dejen.

Forvarm ovnen til 375°F.

Bland bacon, schweizerost og grønne løg sammen i en skål.

Fordel blandingen mellem tærteskallerne.

Pisk æg, mælk, sennep, chiliflager, røget paprika, salt og peber sammen.

Hæld eller øs æggeblandingen i hver tærteskal.

Bages i ovnen i cirka 30 minutter, eller indtil ægget er sat i midten og skallerne er let brunet.

God fornøjelse!