Røget Rosmarin frokostkød Opskrift
Denne røget rosmarin frokostkød er fantastisk til sandwich, subs osv. Memoke kødet ved hjælp af træ efter valg. Alder, Cherry eller Hickory fungerer fint.
Ingredients
1 svinekødssteg (ca. 2 pund)
3 fed hvidløg - hakket
2 spsk frisk rosmarin - hakket
2 tsk havsalt
2 tsk friskkværnet sort peber
1 spsk olivenolie
Bradley Flavor Bisquettes – Æble, Kirsebær, Hickory
Preparation
Skær flæskestegen for alt overskydende fedtstof. Hvis stegen har en ujævn form, skal du bruge noget køkkengarn til at binde den til en mere ensartet form, der ligner en fodbold.
Bland hvidløg, rosmarin, havsalt, sort peber og olivenolie i en lille skål. Fordel over hele svinebraden, så den er jævnt belagt. Stil i køleskabet til marinering i 4-6 timer.
Indstil rygeren til 275 ° F ved at bruge træbisquetter efter eget valg (hickory, æble eller kirsebær fungerer godt).
Røg svinekødet, indtil det når en indre temperatur på 155°F, cirka 3 timer.
Fjern flæskestegen fra rygeren og stil den i køleskabet til afkøling.
Når den er afkølet, skal du bruge en kødskærer til at skære flæskestegen i tynde frokostkødsskiver.
Frokost-kødet er fantastisk til sandwich, subs osv.
Opskrift af: Steve Cylka
Æble
Træ
En let, frugtig og let sødlig røgaroma, der passer til fjerkræ, oksekød, svinekød, lam og ost.
Shop Now