Smoked Back Bacon and Brine Recipe

Røget Back Bacon og saltopskrift



For at forberede denne røget bacon og saltopskrift kan du bruge en hel lænd. Uanset hvad en hel lænd vejer. Når du bruger en saltvand, skal den veje 50% så meget som kødet, der hærdes.

En gallon vand vejer 8 lb, så saltvandet vil helbrede op til 16 lb kød.

Ingredients

1 gallon destilleret vand

2½ Tekur #1

1 kop Morton groft kosher salt

4 laurbærblade knust

1 Kop mørk brun farin

1 Tab granuleret hvidløg

1 afrundet flig hele allehånde

1 afrundet flig hele enebær

1 afrundet flig hele sorte peberkorn

3 Tab cajun krydderi

¼ Kop ren honning

¼ Cup Jack Daniels

Preparation

Hæld alle krydderierne undtagen kuren og honningen i en 3 liter gryde og tilsæt 2 qt af ovenstående vand.

Bring det i kog, skru ned for varmen og lad det simre i 20 min. Dette får virkelig smagene frem.

Lad det køle af, hæld derefter din saltlagespand i og tilsæt resten af vandet.

Rør godt rundt og stil i køleskabet, indtil saltlagen er 40ºF.

Tilsæt kuren og honning.

Sæt nu dine rygstropper i og hold nede med en tallerken.

Lad hærde i 1 uge.

Skyl godt, læg på en rist over en pande med rand og stil i køleskabet utildækket natten over.

Når du er klar til at ryge, lad kødet komme til stuetemperatur og opvarme rygeren til 225 graderºF.

Ryg i 3 timer og fjern, når IT'en når 145ºF.

Lad den køle af ved stuetemperatur, pak den ind i plastik og stil den i køleskabet i 48 timer, så smagen smelter sammen.

Skær og nyd.