Røget Sage svinekød Opskrift
En kombination af friske og tørrede urter gør den bedste krydderier til denne røget svinekødsbrand opskrift. Du kan bruge Whisky Oak Wood, men vores Premium Sage Bisquettes vil være en perfekt match.
Ingredients
1 Svinemørbrad
Til Marinade:
½ kop vand
½ kop æblecidereddike
¼ kop ahornsirup
1 spsk kosher salt
1 tsk sort peber
2 fed hvidløg, hakket
2 tsk tørret salvie
1 tsk tørret rosmarin
1 tsk tørret persille
1 tsk tørret basilikum
Bradley Flavor Bisquettes – Premium Sage eller Whisky Oak
Preparation
Pisk ingredienserne til marinaden sammen.
Dyp mørbraden i marinaden og mariner natten over.
Forvarm rygeren til 225°F.
Fjern mørbraden fra marinaden og ryg i 2,5 – 3 timer, indtil en indre temperatur på 150°F er nået. Lad mørbraden hvile i 30 minutter inden udskæring og servering.
Opskrift af: Lena Clayton
Salvie
Træ
En aroma, der inkluderer antydninger af citron, mynte og træagtige noter. Lam, svinekød, fjerkræ og speget kød forstærkes af smagen af salvie- og ahornbisquetter.
Shop Now