Smoked Black Belt Pepperoni Recipe

Røget Black Belt Pepperoni Opskrift



Mild og krydret pepperoni stænger ved en brøkdel af omkostningerne fra butikken købt. Navnet kom til mig fra billedet af dem, der tørrede, med min søns sorte bælte, der hang i baggrunden. Jeg brugte Kirsebærkage til at ryge dem på min Bradley i seks timer ved lav temperatur. Så lad dem lufttørre i tre dage.

Ingredients

Fem pund friskhakket kød, cirka halvt svinekød og oksekød

2 spsk ristet fennikel

2 spsk ristet anis

1 spsk stødt anis

3 spsk kosher salt

2 tsk kur salt

1 spsk paprika

2 spsk sukker

½ tsk sort peber

1 tsk rød peberflager

For krydret, tilføj:

2 spsk rød peberflager

2 spsk hakket skotsk bonnet peber

Preparation

Afkøl kødet til næsten frosset

Skær i strimler og kør gennem en kødhakker

(Træk ikke fedtet. Tilsæt lidt bacon, hvis kødet er meget magert.)

Bland krydderier i

Lad stå et par timer eller natten over i køleskabet

Udblød og skyl tarme til morgenmadsstørrelse

Ting i ~3-5 ft længder

Vrid i ~5-tommer pepperoni's

Ryg på kroge ved den lavest mulige temperatur i 3-6 timer, alt efter hvor røgfyldte du kan lide dem.

Hæng til tørre i et par dage, indtil de når den fasthed, du kan lide.

Chancerne er, at der vil være få tilbage efter tørreprocessen, på grund af konstant at skulle prøve for tekstur!