Smoked Cured Bacon on a Stick Recipe

Røget helbredt Bacon på en pind Opskrift



Jeg kaldte denne opskrift røget hærdet bacon på en pind, fordi hærdede ribben smager nøjagtigt som bacon. Samlet set for den første prøve var ribbenene temmelig gode. Smagen var mere som skinke, og det er bestemt værd at gøre igen. Kødet var rødt, og jeg bemærkede, at kødet ikke trækker sig tilbage fra knoglen så meget som uklare ribben. Jeg er ikke sikker på, om det skyldtes det bestemte stykke kød, eller om det havde noget at gøre med hærdningsprocessen. Gniden er temmelig stærk i smag, så næste gang ryger jeg/koger dem uden gnidning eller mindst et stativ uden krydderier. Ved ikke at bruge et gnidning vil jeg smage det helbredte kød bedre. Jeg foretrækker St. Louis -stil spareribs, fordi de allerede er trimmet den måde, jeg kan lide dem på. Du kan bruge ikke -trimmede reserve ribben, hvis du vil. Fjern først membranen fra bagsiden af ​​ribbenene. Skær om nødvendigt ribbenene, så de passer til dine stativer. Jeg finder ud af, at for spareribs er jeg nødt til at skære slutningen tre ribben fra den mindste side. Derefter placerer jeg alle de mindre stykker på et rack. Rub er valgfri. Jeg fik denne opskrift fra Webers store bog med grillning. Dette er min favorit gnid til svinekød ribben, men det er også et godt gnidning til oksekød. Til den hærdede ekstra ribbenopskrift udeladte jeg saltet. Hvis du vil have en god gnid til ikke-hængende ribben eller bare til generel brug, tilsættes saltet.

Ingredients

Helbrede:

1 spsk pr. pund Morton's Tender Quick eller Basic Dry Cure

1 – 2 tsk pr. pund mørkt brunt sukker, eller sødemiddel efter eget valg (jeg brugte 1,5 tsk. pr. pund)

St. Louis stil spareribs; eller babyryg

Kansas City Style Rub:

2 spsk paprika

2 spsk lysebrunt sukker (jeg bruger mørkebrunt)

1 spsk chilipulver (brug din favorit, hvis dit chilipulver er varmt kan du bruge 2 teskefulde)

1 spsk kosher salt

1 spsk knækket sort peber

2 tsk granuleret hvidløg

2 tsk granulerede løg (eller pulveriserede)

1 tsk stødt spidskommen

Preparation

Til kuren:

Bland de tørre ingredienser grundigt. Du kan tilføje flere krydderier til din kur, men da jeg skulle bruge en rub, ville jeg beholde denne basic og blot øge sødmen.

Til Ruben:

I en lille skål kombineres ingredienserne. Påfør rub på begge sider af kødet og tryk ind. Du kan ryge/lave mad på dette tidspunkt, eller pak tæt ind i plastfolie, læg i en skål, stil på køl i 2 til 8 timer.

*Bemærk: Jeg brugte ikke salt i denne rub til de saltede ribben.

Påfør omkring ⅔ af kuren på den kødfulde side af ribbenene, og den resterende kur på knoglesiden. Lægges i forseglelige plastikposer. Hvis ribbenene skæres, vil de passe i gallonstørrelsesposerne. Hvis den ikke er skåret, skal du bruge posen på 2 gallon størrelse, og du kan muligvis passe to stativer pr. størrelsen på 2 gallon.

Placer i køleskabet med kødsiden nedad, bensiden opad. For spareribs kur 7 - 12 timer, for babyryg kur i ca. 4 - 6 timer.

I løbet af hærdningstiden bør du bemærke, at der dannes væske. Halvvejs i hærdningsperioden, tag posen op og vip den frem og tilbage for at omfordele kuren. Læg det tilbage i køleskabet med kødsiden nedad, og fortsæt med at hærde.

Hvad angår hærdetiden, varierer spareribs i tykkelse, så brug de højere tider til tykkere spareribs. Eller du kan bruge de højere tider til en mere baconsmag. Men jo længere du kurerer, jo mere salt bliver det. Jeg foreslår, at du starter med de lavere tider, og efter du har lavet din første batch, kan du justere derfra. De spareribs, jeg havde, var ret tynde, så 7 timer var det rigtige.

Når hærdetiden er forbi, tages den ud af posen og kuren skylles grundigt af og duppes tør med køkkenrulle.

VALGFRI: Skyl eventuel kur, der er i posen, og læg ribben tilbage i posen. Sæt den tilbage i køleskabet og lad den hvile i 12-24 timer. Dette tillader hærningsprocessen at fortsætte, og giver hærdningen tid til at fordele sig jævnt i hele kødet.

Rygning/madlavning:

Brug din foretrukne måde at ryge/koge ribben på. Jeg bringer bare kødet til stuetemperatur, ryger/tilbereder ved 210ºF (98,9ºC) ved at bruge 1:20 – 1:40 timers pecanrøg. Jeg sprøjter sjældent.

Pekannød
 Træ

Pecanbisquetter til Bradley Smokers

Med en sød og mild smag, der gør den til den mildere fætter til Hickory, passer Pecan Bisquettes godt med fjerkræ, oksekød, svinekød, lam, vildt og vandhøns.

Shop Now