Røget St. Louis Cut Svineribben Opskrift
St. Louis røget svinekød ribben er simpelthen perfekte med vores røget majsopskrift!
Ingredients
2 stativer St. Louis skåret svinekød side ribs
1 kop pakket brun farin
2 spsk paprika
1 spsk salt
2 tsk hvidløgspulver
1 tsk løgpulver
1 tsk kværnet sort peber
1 tsk tør sennep
1 tsk cayennepeber
1 tsk timian
1 tsk tør oregano
2 kopper BBQ sauce
Preparation
Indstil ryger til 275ºF ved at bruge træbisquetter efter eget valg (hickory, pecan og whisky eg fungerer godt til ribben).
Pil membranen af bagsiden af hver ribbenstativ.
Bland brun farin med alle krydderierne. Gnid generøst ribbenene på begge sider med farin krydderiblandingen.
Læg ribbenene i rygeren og ryg i 3-4 timer.
Beklæd ribbenene generøst med BBQ-sauce.
Lad dem hvile i 10 minutter inden de skæres og serveres.
Ved Steve Cylka
Pekannød
Træ
Med en sød og mild smag, der gør den til den mildere fætter til Hickory, passer Pecan Bisquettes godt med fjerkræ, oksekød, svinekød, lam, vildt og vandhøns.
Shop Now