Smoked Pork Loin Roast Recipe

Røget Svinekødsteg Opskrift



Denne svinekød er perfekt krydret og langsomt røget til perfektion på en måde, der helt sikkert vil imponere dine gæster og lade dig have sekunder.

Ingredients

Udbenet svinekamsteg

4 til 6 fed hvidløg skåret i halve

Vand

Marinade:

250 ml (1 c) salt

250 ml (½ c) brun farin

En dåse frossen æblejuice koncentrat

15 Ml (1 tsk) hver hvidløgspulver, kryddersalt og sojasovs

125 ml (¼ c) hvidt sukker

125 ml (¼ c) honning

250 Ml (1 c) teriyaki, jamaicansk jerk eller marinade efter eget valg

Preparation

Bland marinadeingredienserne i en stor ikke-metallisk røreskål.

Tag stegen og lav tilfældige indstik med en skarp kniv.

Fyld hvidløgsfedene ind i indsættelserne i kødet.

Læg stegen i røreskålen med marinaden og tilsæt nok vand til at dække stegen.

Luk skålen med plastfolie og opbevar den et køligt sted natten over.

Fjern stegen om morgenen og lad den lufttørre i cirka 1 til 2 timer.

Rygemetode:

Forvarm Bradley Smoker til 90°C (200°F).

Brug bisquetter med æblesmag og lad spjældet lukket røg/kog i 6 til 10 timer afhængigt af størrelsen på din steg.

At tjene:

Denne steg er dejlig med rørte grøntsager og ris. Ananasbåde tilføjer en slående kontrast – tilføj Bradley Smoker den sidste ½ time.

Æble
 Træ

Æblebisquetter til Bradley Smokers

En let, frugtig og let sødlig røgaroma, der passer til fjerkræ, oksekød, svinekød, lam og ost.

Shop Now