Røget Svinekødsteg Opskrift
Denne svinekød er perfekt krydret og langsomt røget til perfektion på en måde, der helt sikkert vil imponere dine gæster og lade dig have sekunder.
Ingredients
Udbenet svinekamsteg
4 til 6 fed hvidløg skåret i halve
Vand
Marinade:
250 ml (1 c) salt
250 ml (½ c) brun farin
En dåse frossen æblejuice koncentrat
15 Ml (1 tsk) hver hvidløgspulver, kryddersalt og sojasovs
125 ml (¼ c) hvidt sukker
125 ml (¼ c) honning
250 Ml (1 c) teriyaki, jamaicansk jerk eller marinade efter eget valg
Preparation
Bland marinadeingredienserne i en stor ikke-metallisk røreskål.
Tag stegen og lav tilfældige indstik med en skarp kniv.
Fyld hvidløgsfedene ind i indsættelserne i kødet.
Læg stegen i røreskålen med marinaden og tilsæt nok vand til at dække stegen.
Luk skålen med plastfolie og opbevar den et køligt sted natten over.
Fjern stegen om morgenen og lad den lufttørre i cirka 1 til 2 timer.
Rygemetode:
Forvarm Bradley Smoker til 90°C (200°F).
Brug bisquetter med æblesmag og lad spjældet lukket røg/kog i 6 til 10 timer afhængigt af størrelsen på din steg.
At tjene:
Denne steg er dejlig med rørte grøntsager og ris. Ananasbåde tilføjer en slående kontrast – tilføj Bradley Smoker den sidste ½ time.
Æble
Træ
En let, frugtig og let sødlig røgaroma, der passer til fjerkræ, oksekød, svinekød, lam og ost.
Shop Now