Smoked Pork Butt Steaks Recipe

Røget Svinekød bøffer Opskrift



Denne opskrift på røget svinekødsknus kom til mig, da jeg fandt et salg på svinekødskodder. Så jeg besluttede at købe et par dem.

De var allerede skiver, så jeg bragte opskriften ud fra varmt røget gal til røget svinekoteletter. Hej, det fungerede for koteletter, hvorfor ikke for skodder?

Ingredients

For 10 Pund numsebøffer, ca ¼ tomme tyk

10 T Morton Tender Quick

2 T (dynger) hickory røget salt

Knap ½ C brun farin

Preparation

Bland alle ingredienserne sammen og gnid på bøfferne.

Lad dem hærde i 5 timer, og tilsæt derefter en lille dåse ananasjuice.

Koteletterne skal sidde i saften i yderligere 45 minutter.

Skyl dem og lad dem tørre lidt.

Nu er de klar til at gå i smøgen.

Røg bøfferne ved 225ºF i 4 timer. Jeg brugte hickory.

Hickory
 Træ

Hickory Bisquettes til Bradley Smokers

Den stærke og søde smag af Hickory Bisquettes gør den til en af de mere populære træsorter til rygning, og passer især godt til fjerkræ, oksekød, svinekød, vildt, vandhøns, nødder og ost.

Shop Now