Røget Svinekød bøffer Opskrift
Denne opskrift på røget svinekødsknus kom til mig, da jeg fandt et salg på svinekødskodder. Så jeg besluttede at købe et par dem.
De var allerede skiver, så jeg bragte opskriften ud fra varmt røget gal til røget svinekoteletter. Hej, det fungerede for koteletter, hvorfor ikke for skodder?
Ingredients
For 10 Pund numsebøffer, ca ¼ tomme tyk
10 T Morton Tender Quick
2 T (dynger) hickory røget salt
Knap ½ C brun farin
Preparation
Bland alle ingredienserne sammen og gnid på bøfferne.
Lad dem hærde i 5 timer, og tilsæt derefter en lille dåse ananasjuice.
Koteletterne skal sidde i saften i yderligere 45 minutter.
Skyl dem og lad dem tørre lidt.
Nu er de klar til at gå i smøgen.
Røg bøfferne ved 225ºF i 4 timer. Jeg brugte hickory.
Hickory
Træ
Den stærke og søde smag af Hickory Bisquettes gør den til en af de mere populære træsorter til rygning, og passer især godt til fjerkræ, oksekød, svinekød, vildt, vandhøns, nødder og ost.
Shop Now