Smoked Pork Souvlaki

Røget Svinekød Souvlaki Opskrift



Denne røget svinekødsuvlaki er fuld af smag. Server det med græsk salat, ris eller på et pitabrød.

Ingredients

1½ til 2 pund udbenet svinekamsteg

¼ kop rødvinseddike

¼ kop olivenolie

1 spsk salt

1½ spsk friskkværnet sort peber

2 spsk hvidløgspulver

2 spsk paprika

2 tsk oregano

2 tsk sukker

Træspyd

Bradley Flavor Bisquettes – Ahorn eller Eg

Preparation

Skær svinekammen i lige store 1-tommers tern.

Bland de resterende ingredienser sammen for at lave souvlaki rub/pasta.

Læg svinekødet i tern i en stor skål og tilsæt souvlaki-pastaen. Vend kødet, så det hele er dækket. Dæk med plastfolie og stil i køleskabet i 1-2 timer.

Læg træspyd i blød i vand i 20-30 minutter

Træk de marinerede svinetern på spyddene. Placer spyddene side om side på rygerriste, og sørg for, at de ikke rører hinanden.

Start rygeren ved at bruge træbisquetter efter eget valg (ahorn eller eg fungerer meget godt!). Bring rygeren op til en temperatur på 250°F.

Placer svinespydene i rygeren og kog indtil den indre temperatur når 155°F, cirka 2½ time.

Æble
 Træ

Æblebisquetter til Bradley Smokers

En let, frugtig og let sødlig røgaroma, der passer til fjerkræ, oksekød, svinekød, lam og ost.

Shop Now