Røget Svinekød Souvlaki Opskrift
Denne røget svinekødsuvlaki er fuld af smag. Server det med græsk salat, ris eller på et pitabrød.
Ingredients
1½ til 2 pund udbenet svinekamsteg
¼ kop rødvinseddike
¼ kop olivenolie
1 spsk salt
1½ spsk friskkværnet sort peber
2 spsk hvidløgspulver
2 spsk paprika
2 tsk oregano
2 tsk sukker
Træspyd
Bradley Flavor Bisquettes – Ahorn eller Eg
Preparation
Skær svinekammen i lige store 1-tommers tern.
Bland de resterende ingredienser sammen for at lave souvlaki rub/pasta.
Læg svinekødet i tern i en stor skål og tilsæt souvlaki-pastaen. Vend kødet, så det hele er dækket. Dæk med plastfolie og stil i køleskabet i 1-2 timer.
Læg træspyd i blød i vand i 20-30 minutter
Træk de marinerede svinetern på spyddene. Placer spyddene side om side på rygerriste, og sørg for, at de ikke rører hinanden.
Start rygeren ved at bruge træbisquetter efter eget valg (ahorn eller eg fungerer meget godt!). Bring rygeren op til en temperatur på 250°F.
Placer svinespydene i rygeren og kog indtil den indre temperatur når 155°F, cirka 2½ time.
Æble
Træ
En let, frugtig og let sødlig røgaroma, der passer til fjerkræ, oksekød, svinekød, lam og ost.
Shop Now