Røget Svinekoteletter Opskrift
Der er mange måder at ryge svinekoteletter på. Denne opskrift med friske urter og sennep er så enkel, og svinekoteletter vil vise sig fugtigt og mørt.
Ingredients
6 Svinekoteletter i midten
75 Ml (⅓ kop) kornet dijonsennep
45 ml (3 spsk) honning
30 ml (2 spsk) vegetabilsk olie
15 Ml (1 spsk) rødvinseddike
15 Ml (1 spsk) hakkede friske krydderurter såsom salvie, rosmarin og/eller timian
Salt og peber efter smag
Preparation
Forberedelse:
Trim svinekoteletter for overskydende fedt
Dup tør og læg i et glas eller keramisk bradepande
Fordel ingredienserne over svinekoteletterne
Vend svinekoteletter til at dække alle sider
Lad stå
Rygemetode:
Forvarm ryger til 90-100°C (190-220°F)
Lad lidt sennepssauce stå på koteletterne
Placer på en olieret rist i den øverste halvdel af rygeren
Røgkoge i 3 til 4 timer, eller indtil koteletterne er færdige. Tilberedningstiderne vil variere afhængigt af vind- og vejrforhold.
Færdighedstest:
Svinekoteletterne skal være fugtige og møre.
Klar til servering.
Server med den resterende sauce over toppen af koteletten.