Smoked Pork Chops Recipe

Røget Svinekoteletter Opskrift



Der er mange måder at ryge svinekoteletter på. Denne opskrift med friske urter og sennep er så enkel, og svinekoteletter vil vise sig fugtigt og mørt.

Ingredients

6 Svinekoteletter i midten

75 Ml (⅓ kop) kornet dijonsennep

45 ml (3 spsk) honning

30 ml (2 spsk) vegetabilsk olie

15 Ml (1 spsk) rødvinseddike

15 Ml (1 spsk) hakkede friske krydderurter såsom salvie, rosmarin og/eller timian

Salt og peber efter smag

Preparation

Forberedelse:

Trim svinekoteletter for overskydende fedt

Dup tør og læg i et glas eller keramisk bradepande

Fordel ingredienserne over svinekoteletterne

Vend svinekoteletter til at dække alle sider

Lad stå

Rygemetode:

Forvarm ryger til 90-100°C (190-220°F)

Lad lidt sennepssauce stå på koteletterne

Placer på en olieret rist i den øverste halvdel af rygeren

Røgkoge i 3 til 4 timer, eller indtil koteletterne er færdige. Tilberedningstiderne vil variere afhængigt af vind- og vejrforhold.

Færdighedstest:

Svinekoteletterne skal være fugtige og møre.

Klar til servering.

Server med den resterende sauce over toppen af koteletten.