Røget Svinekoteletter Opskrift
Jeg vil vise dig, hvordan du ryger svinekoteletter med kun to enkle trin, der resulterer i saftige svinekoteletter hver gang. Jeg ryger disse koteletter i Bradley P10 Professional Electric Smoker.
Ingredients
Svinekoteletter
Sunset Rum Glaze Opskrift:
1 spsk hakket hvidløg
2 Jiggers appelsinjuice (3 oz)
2 ¾ jigger rom (4 oz)
2 spsk chilisauce
2 spsk melasse
Preparation
Lag svinekoteletterne med en gallon vand, en kvart kop brun farin og en halv kop kosher salt. Koteletterne er mindst en tomme og en halv tykke. dup ned med køkkenrulle efter saltning.
Krydr koteletterne med Jack Daniel's Pork Rub.
Brug kiks af ahorntræ, forvarm Bradley-rygeren til 225ºF, og påfør røg den første halve time.
I mellemtiden laver du en glasur med disse ingredienser: Sunset Rom Glaze Opskrift * 1 spsk hakket hvidløg * 2 jiggers appelsinjuice (3 oz) * 2 ¾ jiggers rom (4 oz) * 2 spsk chilisauce * 2 spsk melasse
Glasér koteletterne
Ryg i 10 minutter mere og vend dem derefter. Kog i alt 2 timer og 15 minutter.
Opskrift af: Bæltedyr Peber BBQ
Ahorn
Træ
Med en mildt røget, sød og subtil smag er Maple Bisquettes perfekte til at ryge kalkuner og forstærke smagen af fjerkræ og fuglevildt.
Shop Now