Røget Svinekoteletter med majs og sorte bønner fyld opskrift
Denne rub opskrift er så fuld af smag, at du ikke behøver andet. Røg kødet med kirsebær-, ahorn- eller egebisketter. Alle af dem vil fungere godt.
Ingredients
4 udbenede koteletter af svinekam (1 ½ tomme tykke)
2 spsk brun farin
½ tsk salt
1 spsk chilipulver
½ tsk spidskommen
¼ tsk cayennepeber
1 dåse majs, drænet
1 dåse sorte bønner, skyllet og drænet
1 kop salsa
Bradley Flavor Bisquettes – Ahorn, Eg eller Kirsebær
Preparation
Hold kniven vandret, sæt den ind i den tykke ende af hver kotelet og skær den til en dyb lomme. Pas på ikke at trænge igennem den anden ende.
Bland brun farin, salt, chilipulver, spidskommen og cayenne i en lille skål. Gnid blandingen over hele ydersiden af svinekoteletterne.
I en stor skål blandes majs, sorte bønner og salsa sammen. Hæld i svinekoteletterne.
Læg svinekoteletterne på rygereist.
Indstil rygeren til 250°F ved at bruge træbisquetter efter eget valg (ahorn, eg eller kirsebær fungerer godt).
Røg svinekødet, indtil det når en indre temperatur på 155°F, cirka 2 ½ time.
Server straks.
Ved Steve Clyka
Kirsebær
Træ
Kirsebærbisquetter giver en mild, sød og frugtagtig aroma perfekt til rygning af fjerkræ, fisk, skaldyr, oksekød, svinekød, lam, vandhøns, grøntsager og ost.
Shop Now