Smoked Pork Chops with Strawberry Rhubarb Compote Recipe

Røget Svinekoteletter med jordbær -rabarberkompoot opskrift



Røget svinekoteletter på en Bradley -ryger, hvad kunne der blive bedre end det? Her er hvad der kan blive bedre, kok Ted Reader, der viser dig, hvordan du ryger disse svinekoteletter på Bradley -rygeren til perfektion!

Ingredients

Bradley Smoker Jerky rack og almindelig ryger rack

4 x 2 tommer tykt skåret svinekotelet t-bones, med lænd og mørbrad intakt

4 spsk honning

8 spsk Teds verdensberømte BBQ Bone Dust™ BBQ-krydderi (vær generøs!)

Jordbærrabarberkompot:

1 pint friske jordbær, afskallet

2 store stilke friske rabarber

⅓ Kop brun farin

⅓ Kop hvidt sukker

½ kop æblejuice

½ tsk citronskal

1 spsk frisk citronsaft

2 spsk Ted's verdensberømte BBQ Crazy Canuck Sticky Chicken and Rib Sauce

1 tsk koldt smør

Kosher salt og friskkværnet sort peber efter smag, smag

Preparation

Pensl svinekoteletterne på den ene side med honning, og drys derefter jævnt med ca. 1 spsk Bone Dust™ BBQ-krydderi, der presser krydderierne ind i kødet.

Vend koteletter og gentag processen.

Læg svinekoteletter på rygerist.

Forvarm Bradley Smoker i henhold til producentens anvisninger med Cherry Bisquettes og indstil temperaturen til 250°F.

Indsæt en termometersonde i den tykkeste del af en kotelet tæt på benet. Indstil det indvendige temperaturtermometer til 145-150°F for medium til medium gennemstegt. Du kan gøre mindre, hvis du ønsker det. Jeg personligt kan lide koteletterne ved 140°F.

Røg koteletter i cirka 2½ – 3 timer, indtil den ønskede indre temperatur er nået.

Tilbered imens den røgede jordbærrabarberkompot.

Læg jordbærrene på en Bradley Smoker Jerky-rist og læg dem i rygeren med svinekoteletter og røg jordbær i 30 minutter.

Tag jordbærene ud af rygeren og lad dem køle af.

Mens jordbærene ryger, skræl og hak rabarberne groft.

Tilsæt rabarber, 2 sukkerarter og æblejuice i en mellemstor gryde, opvarm under omrøring af og til, indtil rabarberne er bløde, cirka 10-12 minutter.

Tilsæt citronskal og saft.

Tilføj Crazy Canuck Sauce og røgede jordbær.

Opvarm over middel-lav varme, rør af og til, indtil jordbærene er bløde og kompotten er forholdsvis tyk.

Rør 1 tsk koldt smør i og smag til med salt og friskkværnet sort peber.

Stil til side for at holde varmen.

Fjern svinekoteletter fra rygeren.

Server straks toppet med røget jordbærrabarberkompot.