Røget Svinekoteletter med jordbær -rabarberkompoot opskrift
Røget svinekoteletter på en Bradley -ryger, hvad kunne der blive bedre end det? Her er hvad der kan blive bedre, kok Ted Reader, der viser dig, hvordan du ryger disse svinekoteletter på Bradley -rygeren til perfektion!
Ingredients
Bradley Smoker Jerky rack og almindelig ryger rack
4 x 2 tommer tykt skåret svinekotelet t-bones, med lænd og mørbrad intakt
4 spsk honning
8 spsk Teds verdensberømte BBQ Bone Dust™ BBQ-krydderi (vær generøs!)
Jordbærrabarberkompot:
1 pint friske jordbær, afskallet
2 store stilke friske rabarber
⅓ Kop brun farin
⅓ Kop hvidt sukker
½ kop æblejuice
½ tsk citronskal
1 spsk frisk citronsaft
2 spsk Ted's verdensberømte BBQ Crazy Canuck Sticky Chicken and Rib Sauce
1 tsk koldt smør
Kosher salt og friskkværnet sort peber efter smag, smag
Preparation
Pensl svinekoteletterne på den ene side med honning, og drys derefter jævnt med ca. 1 spsk Bone Dust™ BBQ-krydderi, der presser krydderierne ind i kødet.
Vend koteletter og gentag processen.
Læg svinekoteletter på rygerist.
Forvarm Bradley Smoker i henhold til producentens anvisninger med Cherry Bisquettes og indstil temperaturen til 250°F.
Indsæt en termometersonde i den tykkeste del af en kotelet tæt på benet. Indstil det indvendige temperaturtermometer til 145-150°F for medium til medium gennemstegt. Du kan gøre mindre, hvis du ønsker det. Jeg personligt kan lide koteletterne ved 140°F.
Røg koteletter i cirka 2½ – 3 timer, indtil den ønskede indre temperatur er nået.
Tilbered imens den røgede jordbærrabarberkompot.
Læg jordbærrene på en Bradley Smoker Jerky-rist og læg dem i rygeren med svinekoteletter og røg jordbær i 30 minutter.
Tag jordbærene ud af rygeren og lad dem køle af.
Mens jordbærene ryger, skræl og hak rabarberne groft.
Tilsæt rabarber, 2 sukkerarter og æblejuice i en mellemstor gryde, opvarm under omrøring af og til, indtil rabarberne er bløde, cirka 10-12 minutter.
Tilsæt citronskal og saft.
Tilføj Crazy Canuck Sauce og røgede jordbær.
Opvarm over middel-lav varme, rør af og til, indtil jordbærene er bløde og kompotten er forholdsvis tyk.
Rør 1 tsk koldt smør i og smag til med salt og friskkværnet sort peber.
Stil til side for at holde varmen.
Fjern svinekoteletter fra rygeren.
Server straks toppet med røget jordbærrabarberkompot.