Smoked Pork Chops with Apple, Cranberry and Almond Stuffing

Røget Svinekoteletter og æbleudformning Opskrift



Den søde smag af tørrede frugtpar godt med svinekød, og rygning af koteletterne tilføjer et andet lag af smag. Denne alsidige skål er fantastisk til en familiemiddag eller et udendørs måltid med gæster.

Ingredients

Gnide:

½ kop brun farin

½ tsk salt

1 tsk kanel

Svinekotelet:

4 udbenet svinekam koteletter (1½” tykke)

2 kongelige gallaæbler - udkernet og skåret i tern

⅓ Kop tørrede tranebær

½ kop hakkede mandler

Bradley Smoker Flavor Bisquettes - Kirsebær, ahorn eller eg

Preparation

Hold din kniv vandret, sæt den ind i den tykke ende af hver svinekotelet og skær den til en dyb lomme. Pas på ikke at trænge igennem den anden ende.

Bland brun farin, salt og kanel i en lille skål. Hæld 2 spsk af blandingen ud og gnid hele ydersiden af svinekoteletterne.

I en stor skål blandes æbler, tranebær og mandler sammen. Rør den resterende brune sukkerblanding i. Hæld i svinekoteletterne.

Læg svinekoteletterne på rygereist.

Indstil rygeren til 250°F ved at bruge Bradley Flavor Bisquettes efter eget valg (kirsebær, ahorn eller eg fungerer godt).

Røg svinekoteletterne, indtil de når en indre temperatur på 155°F, cirka 2½ time.

Server straks.

Opskrift af: Steve Cylka

Kirsebær
 Træ

Kirsebærbisquetter til Bradley Smokers

Kirsebærbisquetter giver en mild, sød og frugtagtig aroma perfekt til rygning af fjerkræ, fisk, skaldyr, oksekød, svinekød, lam, vandhøns, grøntsager og ost.

Shop Now