Røget Svinekoteletter og æbleudformning Opskrift
Den søde smag af tørrede frugtpar godt med svinekød, og rygning af koteletterne tilføjer et andet lag af smag. Denne alsidige skål er fantastisk til en familiemiddag eller et udendørs måltid med gæster.
Ingredients
Gnide:
½ kop brun farin
½ tsk salt
1 tsk kanel
Svinekotelet:
4 udbenet svinekam koteletter (1½” tykke)
2 kongelige gallaæbler - udkernet og skåret i tern
⅓ Kop tørrede tranebær
½ kop hakkede mandler
Bradley Smoker Flavor Bisquettes - Kirsebær, ahorn eller eg
Preparation
Hold din kniv vandret, sæt den ind i den tykke ende af hver svinekotelet og skær den til en dyb lomme. Pas på ikke at trænge igennem den anden ende.
Bland brun farin, salt og kanel i en lille skål. Hæld 2 spsk af blandingen ud og gnid hele ydersiden af svinekoteletterne.
I en stor skål blandes æbler, tranebær og mandler sammen. Rør den resterende brune sukkerblanding i. Hæld i svinekoteletterne.
Læg svinekoteletterne på rygereist.
Indstil rygeren til 250°F ved at bruge Bradley Flavor Bisquettes efter eget valg (kirsebær, ahorn eller eg fungerer godt).
Røg svinekoteletterne, indtil de når en indre temperatur på 155°F, cirka 2½ time.
Server straks.
Opskrift af: Steve Cylka
Kirsebær
Træ
Kirsebærbisquetter giver en mild, sød og frugtagtig aroma perfekt til rygning af fjerkræ, fisk, skaldyr, oksekød, svinekød, lam, vandhøns, grøntsager og ost.
Shop Now