Smoked Pork Cutlets and Pulled Pork Shoulder Recipe

Røget Svinekød og Trukket svinekød skulder Opskrift



Oplev hemmelighederne ved at omdanne en 15 lb svinekød til et kulinarisk mesterværk! Med blot et par enkle ingredienser og et strejf af kreativitet kan du omdanne dette budgetvenlige køb til 16 saftige lændekoteletter og en mundvandet trukket svinekød skulder. Gå ikke glip af muligheden for at nyde lækre røget svinekød, perfekt til hjertelig morgenmad eller hurtige aften måltider.

Ingredients

15 Lb svinekam

4 tsk brun farin

2 tsk groft salt

1 tsk pink salt (Prag #2)

Preparation

Jeg faldt over et fantastisk tilbud i min lokale købmand, hvor de havde dette snit tilgængeligt for lidt over $20,00 CAD. Den vejede 15 pund, og fra det køb var jeg i stand til at få 16 lændekoteletter, der hver målte ¾" i tykkelse, samt en udbenet svineskulder.

For at forberede kuren skal du kombinere 4 tsk brun farin, 2 tsk groft salt og 1 tsk pink salt (Prag #2). Gnid denne blanding på alle udsatte sider af koteletterne. Læg de krydrede koteletter i en Tupperware-beholder og stil dem på køl i 5 dage. Ryst Tupperware dagligt for at sikre en jævn hærdning af koteletterne.

Til pulled pork shoulder, krydr og gnid den, og anbring den derefter straks i Bradley Smoker til middag samme aften.

På den sjette dag overføres de hærdede koteletter til rygersættet ved cirka 220ºF. Røg koteletterne i ca. 4 timer, indtil de er ca ¾ lavede mad. Efter rygning, lad dem køle af, vakuumpak dem og frys til fremtidig brug.

Når du er klar til at nyde de røgede svinekoteletter, skal du fjerne dem fra fryseren efter behov. Tø dem op og steg dem i en stegepande. De smager fantastisk med et strejf af sennep eller æblemos, hvilket gør dem velegnede til en solid morgenmad eller et hurtigt aftensmåltid.

Alt dette blev opnået for kun $20! Mange mennesker overser storkøb, men med lidt shopping og kreativitet kan du strække et stykke kød som dette til måltider til en værdi af over $100.