Smoked Pork Belly Recipe

Røget Svinemave Opskrift



Dette kan bruges som hovedret, men for mig er det for rig. Det er fremragende som en forretter eller en sideskål til fisk og fjerkræ; Eller hakket op og brugt i en Cæsars salat.

Ingredients

2 pund frisk svinekød mave

Marinade: (Marinade af Rob Rainford, Canadian Food Network)

¼ kop Jack Daniels

3 kviste frisk rosmarin grofthakket

4 mellemstore fed hvidløg hakket

1 spsk kornet sennep

3 spsk olivenolie

2 tsk knuste røde peberflager

1 tsk knækket sort peber

JD Dipping Sauce:

8 Uns tomatsauce

6 spsk brun farin, honning eller ahornsirup

1,5 ounce Jack Daniels (et skud)

2 spsk malteddike

1 spsk kornet sennep

2-4 tsk Chipotle Tabasco Sauce eller 1 Chipotle peber i sauce, hakket

1 tsk hvidløgspulver

1 tsk løgpulver

½ tsk Kosher salt

½ tsk sort peber

Preparation

Fjern rosmarinbladene fra stilkene og hak dem groft.

I en skål blandes alle ingredienser (undtagen svinekød) sammen, indtil de er godt blandet.

Skær svinekød i 2 x 6-tommer stykker - fjern skindet for bedre smag.

Læg svinekødet i en 1-liters forseglbar plastikpose.

Hæld marinaden over toppen af svinekødet.

Træk så meget luft ud som muligt, forsegl posen og smid den til ensartet belægning.

Sæt posen i køleskabet for at marinere natten over. Hvis du har en Reveo, skal du marinere i 20 minutter.

Tag svinekødet ud af køleskabet, tag det ud af posen og læg det på en bageplade.

Kassér marinaden og dup svinekødet tørt med et rent køkkenrulle (dup bare tørt, fjern ikke de krydderier, der klæber sig til svinekødet).

Lad svinekød stå ved stuetemperatur i ca. 2 timer, før det lægges i rygeren. Brug af en ventilator til at cirkulere luft over svinekødet vil hjælpe med at danne en pellicle.

Placer i en forvarmet 220°F Bradley (sørg for, at bisquettebrænderen også er blevet forvarmet).

Påfør to timers røg og fortsæt med at lave mad i cirka 2-3 timer mere. Jeg foretrækker pecan, men æble og ahorn fungerer også godt. Hvis du ønsker en stærkere røgsmag, brug hickory.

Når svinekødet når en indre temperatur på 155 - 160°F, skal du fjerne det fra rygeren, dække det løst med folie og lade det hvile i 15 minutter.

Hvis du røg med skindet på, så fjern skindet.

Skær i tynde skiver eller skær i mundrette stykker. Server almindelig eller med dipsauce (se nedenfor opskrift) ved siden af eller dryppet over stykker, eller brug din egen yndlingssauce.

JD Dipping Sauce:

Kom alle ingredienser i en lille gryde.

Lad det simre til det er lidt tyknet.

Smag til og juster salt og peber.

Lad afkøle til serveringstemperatur.

Server ved siden af eller dryp over kødet.

Pekannød
 Træ

Pecanbisquetter til Bradley Smokers

Med en sød og mild smag, der gør den til den mildere fætter til Hickory, passer Pecan Bisquettes godt med fjerkræ, oksekød, svinekød, lam, vildt og vandhøns.

Shop Now