Røget Svinemave Brændte ender opskrift
Start med at ryge kødet for at forberede denne uimodståelige røget svinekød mave brændte ender opskrift. På denne måde vil den røgfyldte smag tilføre kødet og forberede det til saucerne. Drys med brunt sukker og dryp BBQ -sauce, varm sauce og Worcestershire -sauce overalt. Dæk med folien og placer tilbage i rygeren.
Ingredients
1 Svinekød mave
2 spsk paprika
1 spsk salt
2 tsk kværnet sort peber
1 tsk hvidløgspulver
1 tsk tør sennep
½ tsk timian
½ kop smør, i tern
1 Kop brun farin
½ kop BBQ sauce
2 spsk varm sauce
1 spsk Worcestershire sauce
Bradley Flavour Bisquettes – udvalgte træbisquetter
Preparation
Indstil rygeren til 250°F ved at bruge Bradley Flavor Bisquettes efter eget valg.
Brug en lang skarp kniv til at fjerne sværen ved at skære den væk fra resten af svinekødet.
Bland paprika, slat, sort peber, hvidløgspulver, tør sennep og timian for at lave krydderiet. Gnid krydderiet over alle sider af svinekødet.
Læg svinekødet på en rygerist og kom det i rygeren. Røg indtil svinekødet når en indre temperatur på 175°F. Dette vil tage et par timer.
Fjern svinekødet fra rygeren og lad det køle lidt af, så du kan klare det.
Skær svinekødet i 1 tomme firkantede stykker.
Fordel flæskesværet i tern jævnt i en engangsalubakke med høje sider.
Læg smørternene ovenpå svinekødet. Drys med farin og dryp BBQ sauce, hot sauce og Worcestershire sauce over det hele.
Dæk med folie og læg tilbage i rygeren.
Røg i en ekstra time. Fjern folien og rør svinekødsternene i saucen.
Fortsæt med at ryge, indtil ternene karamelliserer og når en indre temperatur på 195-205°F. Rør et par gange mere under denne sidste røg.
Tjene!