Smoked Tasso Ham Recipe

Røget Tasso skinke Opskrift



Tilpasset fra Charcuterie, "The Craft of Salting, Smoking and Curing"; af Michael Ruhlman & Brian Polcyn.

Blev fanget op på julepølserne i sidste uge og tænkte, at det var tid til at fylde min Tasso igen. Der er intet som en god skål gumbo eller jambalaya på en kølig vinterdag; og det eneste bedre end hjemmelavet gumbo eller jambalaya er at bruge din egen Tasso i opskriften. For dem, der ikke kender Tasso, er det simpelthen en Cajun stil til at hærde svinekødsskulder.

Ingredients

5 pund, udbenet svinekødskulder

Hærdende ingredienser:

7 spsk kosher salt

5 spsk dextrose eller (3 spsk sukker)

1 spsk pink salt (aka InstaCure #1; Prague Powder #1; Modern Cure; TCM)

Cajun-krydderi ingredienser:

3 spsk kværnet hvid peber

1½ spsk cayennepeber

3 spsk tørret merian

3 spsk stødt allehånde

Preparation

Hærdning:

Bland alle hærdningsingredienserne og blend godt.

Skær skulderen i lange bøffer eller skiver. For en fem pund svinekød skulder, prøv at skære den i 5 plader.

Uddyb pladerne i hærdningen, tryk ned og sørg for at belægge alle overflader.

Ryst det overskydende af og stil det i køleskabet i cirka 4 timer.

Tag svinekødet ud af køleskabet, skyl under koldt vand og sørg for at fjerne kuren helt, og dup med køkkenrulle til tørre.

Rygning:

Bland alle ingredienserne til Cajun-krydderi, indtil de er godt blandet, og belæg alle pladerne jævnt.

Placer dem i en 180 - 200°F forvarmet ryger, påfør røg i mindst 2 timer, og fortsæt med at lave mad, indtil de når 150°F.

Tag den ud af rygeren og lad den hvile. Efter hvileperioden, skær eller skær i tern efter dine opskrifter, eller opbevar hele i køleskabet eller fryseren.