Smoked herbed pork loin with apple slices

Røget herbed Æble svinekød Opskrift



Saftige og saftige svinekød lændes let. Bare forbered den i henhold til opskriften, og lad din ryger gøre alt det arbejde.

Ingredients

1 udbenet midterskåret svinekamsteg (ca. 2 pund)

1 fed hvidløg, hakket

2 spsk frisk oregano, hakket

2 spsk frisk persille, hakket

2 tsk salt

½ tsk kværnet hvid peber

1 tsk friskkværnet sort peber

1-2 kongelige gallaæbler, udkernede, halveret og skåret i halve cirkler

Bradley Flavor Bisquettes - Æble, Kirsebær eller Hickory

Preparation

Skær svinekammen for eventuelt overskydende fedt. Hver ½ tomme skæres slidser i svinekammen fra toppen halvvejs ned i stegen. Disse slidser skal kile æbleskiverne ind i svinekammen.

I en lille skål blandes hvidløg, oregano, persille, salt, hvid og sort peber sammen. Gnid hele svinekammen, så den er jævnt belagt.

Stik og æbleskive i hver af hullerne i svinekammen.

Indstil rygeren til 275°F ved at bruge Bradley Flavor Bisquettes efter eget valg (æble, kirsebær eller hickory fungerer godt).

Røg svinekødet, indtil det når en indre temperatur på 155°F (ca. 3 timer).

Udskær og server.

Opskrift af: Steve Cylka

Kirsebær
 Træ

Kirsebærbisquetter til Bradley Smokers

Kirsebærbisquetter giver en mild, sød og frugtagtig aroma perfekt til rygning af fjerkræ, fisk, skaldyr, oksekød, svinekød, lam, vandhøns, grøntsager og ost.

Shop Now