Røget herbed Æble svinekød Opskrift
Saftige og saftige svinekød lændes let. Bare forbered den i henhold til opskriften, og lad din ryger gøre alt det arbejde.
Ingredients
1 udbenet midterskåret svinekamsteg (ca. 2 pund)
1 fed hvidløg, hakket
2 spsk frisk oregano, hakket
2 spsk frisk persille, hakket
2 tsk salt
½ tsk kværnet hvid peber
1 tsk friskkværnet sort peber
1-2 kongelige gallaæbler, udkernede, halveret og skåret i halve cirkler
Bradley Flavor Bisquettes - Æble, Kirsebær eller Hickory
Preparation
Skær svinekammen for eventuelt overskydende fedt. Hver ½ tomme skæres slidser i svinekammen fra toppen halvvejs ned i stegen. Disse slidser skal kile æbleskiverne ind i svinekammen.
I en lille skål blandes hvidløg, oregano, persille, salt, hvid og sort peber sammen. Gnid hele svinekammen, så den er jævnt belagt.
Stik og æbleskive i hver af hullerne i svinekammen.
Indstil rygeren til 275°F ved at bruge Bradley Flavor Bisquettes efter eget valg (æble, kirsebær eller hickory fungerer godt).
Røg svinekødet, indtil det når en indre temperatur på 155°F (ca. 3 timer).
Udskær og server.
Opskrift af: Steve Cylka
Kirsebær
Træ
Kirsebærbisquetter giver en mild, sød og frugtagtig aroma perfekt til rygning af fjerkræ, fisk, skaldyr, oksekød, svinekød, lam, vandhøns, grøntsager og ost.
Shop Now