Røget Varm italiensk pølse Opskrift
Jeg besluttede at lave denne røget varm italiensk pølseopskrift til den kommende gameday. Mit første forsøg på denne særlige opskrift, og det er en vinder! Jeg tilpassede den fra bogen “Charcuterie”, og jeg brugte en ny kilde til mine hylster, fordi de sidste, jeg brugte, var frygtelig hårde og skuffende. Jeg kunne godt lide disse kabinetter fra Syracuse Casing Company. Det er en slags for-tubede svinhylster og er super ømme, med en fantastisk snap til dem. Super let at komme ind på pølsemoderne også. Jeg havde dog et par udblæsninger. Disse foringsrør er lidt mere ømme end de andre, jeg har brugt. Men når jeg behandlede dem mere forsigtigt, gik det godt.
Tilpasset fra “Charcuterie” af Ruhlman
Ingredients
5 pund/2,2 kg udbenet svinekødskulder - i tern
2 spsk kosher salt
1½ spsk granuleret sukker
2 spsk fennikelfrø - ristede
1 spsk hele korianderfrø – ristede
3 spsk paprika - bare almindelig, ikke den varme variant
½ tsk cayennepeber
1 spsk tørret oregano
4 spsk friskhakkede basilikumblade
2 spsk varme rød peberflager
2 tsk groftkværnet sort peber
3-4 fed friske hvidløg, hakket
¾ Kop isvand
¼ Kop rødvinseddike - afkølet
Preparation
Bland alle ingredienserne undtagen vand og eddike, og rør rundt. Afkøl indtil klar til at male (jeg satte min i fryseren i 30 minutter).
Slib gennem den lille die til en skål sat i is.
Tilsæt vand og eddike til kødet og bland med en pagajtilbehør på Kitchenaid eller en kraftig ske, indtil blandingen har et klistret udseende, og væskerne er godt fordelt.
Sauter en lille portion og smag til, juster krydderier evt.
Fyld i tarme.
God fornøjelse!