Brined Smoked Pork Chops Recipe

Brined røget Svinekoteletter Opskrift



Den ømme, saftige og fuld af røget smag, denne røget svinekød lændes opskrift er sikker på at være et hit med din familie og venner. Brined i 36-48 timer og derefter langsomt røget i fire timer, er denne svinekødslændning perfekt til at grille eller fryse til senere brug.

Ingredients

Til saltlage:

4 kopper vand

1 kop Morton Tender Quick*

Gør nok til en 6 punds svinekam.

Mængden af Tender Quick er den anbefalede mængde af producenten.

Preparation

Bland først Tender Quick i vand, indtil det er opløst. Jeg opfordrer dig til at tilføje dine egne krydderier til saltlagen.

Skær derefter lænden i to stykker og læg den i lage (skær ikke i koteletter på dette stadium). Saltetiden er cirka 36 timer for denne opskrift. Men det kan forlænges op til 48 timer.

At skære lænden i to stykker sker af to årsager: gør det nemmere at få plads i en beholder, du skal saltede i, og desuden vil de mindre kødstykker passe bedre på rygeristerne.

Prøv at holde alt kødet nedsænket i saltlagen. Hvis det ikke kan lade sig gøre, så hold udsat kød på et minimum.

Fjern derefter kødet fra saltlage og skyl. Læg kødet i blød i ferskvand i to timer. Hvis du foretrækker mere saltsmag, skal du bruge den højere ende af saltningstider eller ligge i blød i kortere tid (men ikke mindre end en time).*se nedenfor.

Du kan fjerne kødet fra vandet nu og duppe det tørt med køkkenrulle.

Nu er det tid til at ryge:

Forvarm din Bradley Smoker til 200°F. Ryg i fire timer, eller indtil den indre kødtemperatur på 150 grader°F nås ved at bruge tre timers hickoryrøg.

Tag kødet ud af rygeren, stil det på køl og lad det køle af. Efter afkøling skæres lænden i ca ¾ tomme koteletter.

Du kan nu grille hver enkelt svinekotelet, eller du kan fryse dem ned og grille på et senere tidspunkt. Du vil bemærke, at jeg anbefaler varm rygning, indtil den indre temperatur når 150°F. Til gengæld kan man godt ryge den mindre end gennemstegt, hvis man skal tilberede den på grillen. Men det er min præference at lave mad helt igennem, så når du genopvarmer på grillen, skal du ikke bekymre dig om at "tilberede" det.

Bemærkninger: Det største råd er at lægge lænden i blød, før du ryger. Jeg kan ikke overdrive vigtigheden af dette trin, og det vil gøre forskellen mellem et tåleligt salt måltid og et fremragende måltid.

Opskriftskredit: "Whitetailfan" fra Bradley Smoker Forum.

Hickory
 Træ

Hickory Bisquettes til Bradley Smokers

Den stærke og søde smag af Hickory Bisquettes gør den til en af de mere populære træsorter til rygning, og passer især godt til fjerkræ, oksekød, svinekød, vildt, vandhøns, nødder og ost.

Shop Now