Pork Side Spareribs Recipe

Røget Svinekød side spareribs Opskrift



Forkæl dig med de lækre smag af røget svinekød side reserveret ribben med denne lokkende opskrift. Disse ømme ribben er ekspertkrypet, langsomt røget til perfektion og leverer en mundvandende kombination af røget, saftigt og smagfuldt kød, der efterlader dig efter at have mere.

Ingredients

1,5 kg (3 lb) spareribs på svinekødssiden

Sød og sur sauce til ribben:

250 ml (1 c) ketchup

125 ml (½ c) brun farin

75 ml (⅓ c) eddike

30 Ml (2 spsk) Worcestershire sauce

1 mellemstor løg, finthakket

1 fed hvidløg, finthakket

2 Ml (½ tsk) varmt chilipulver (valgfrit)

Preparation

Forkog spareribs på rist over en bageplade ved 180°C (350°F) i en time.

Tilbered saucen ved at kombinere alle søde og sure ingredienser i en gryde.

Bring det i kog, reducer derefter varmen og lad det simre til den ønskede konsistens.

Rygemetode:

Forvarm Bradley Smoker til ca. 90°C (220°F).

Tag spareribs ud af ovnen og læg dem på en olieret rygerrist.

Pensl begge sider af spareribs rigeligt med sød og sur sauce.

Brug Hickory smagsbisquetter til at ryge/koge i 2½ til 3 timer eller indtil de er færdige.

Fjern lejlighedsvis for at genbruge med sød og sur sauce.

Tilberedningstid vil variere afhængigt af vejr- og vindforhold.

Kødet skal være mørt og nemt trække væk fra benene, når det er klar til servering.

At tjene:

Varm den resterende sauce op og server som dip med ribben, franskbrød og salat. Husk fingerskåle og masser af servietter!

Hickory
 Træ

Hickory Bisquettes til Bradley Smokers

Den stærke og søde smag af Hickory Bisquettes gør den til en af de mere populære træsorter til rygning, og passer især godt til fjerkræ, oksekød, svinekød, vildt, vandhøns, nødder og ost.

Shop Now