Røget Svinekød side spareribs Opskrift
Forkæl dig med de lækre smag af røget svinekød side reserveret ribben med denne lokkende opskrift. Disse ømme ribben er ekspertkrypet, langsomt røget til perfektion og leverer en mundvandende kombination af røget, saftigt og smagfuldt kød, der efterlader dig efter at have mere.
Ingredients
1,5 kg (3 lb) spareribs på svinekødssiden
Sød og sur sauce til ribben:
250 ml (1 c) ketchup
125 ml (½ c) brun farin
75 ml (⅓ c) eddike
30 Ml (2 spsk) Worcestershire sauce
1 mellemstor løg, finthakket
1 fed hvidløg, finthakket
2 Ml (½ tsk) varmt chilipulver (valgfrit)
Preparation
Forkog spareribs på rist over en bageplade ved 180°C (350°F) i en time.
Tilbered saucen ved at kombinere alle søde og sure ingredienser i en gryde.
Bring det i kog, reducer derefter varmen og lad det simre til den ønskede konsistens.
Rygemetode:
Forvarm Bradley Smoker til ca. 90°C (220°F).
Tag spareribs ud af ovnen og læg dem på en olieret rygerrist.
Pensl begge sider af spareribs rigeligt med sød og sur sauce.
Brug Hickory smagsbisquetter til at ryge/koge i 2½ til 3 timer eller indtil de er færdige.
Fjern lejlighedsvis for at genbruge med sød og sur sauce.
Tilberedningstid vil variere afhængigt af vejr- og vindforhold.
Kødet skal være mørt og nemt trække væk fra benene, når det er klar til servering.
At tjene:
Varm den resterende sauce op og server som dip med ribben, franskbrød og salat. Husk fingerskåle og masser af servietter!
Hickory
Træ
Den stærke og søde smag af Hickory Bisquettes gør den til en af de mere populære træsorter til rygning, og passer især godt til fjerkræ, oksekød, svinekød, vildt, vandhøns, nødder og ost.
Shop Now