Tasso -stil helbredt og røget Svinekoteletter Opskrift
Denne opskrift giver dig trin for trin vejledning til at ryge svinekoteletter Tasso -stil. Vi kender sandsynligvis alle (og måske elsker) Tasso Ham. Ved at følge denne opskrift laver du svinekoteletter hærdet Tasso -stil. Tasso -hærdning giver din mad det dejlige krydret spark på grund af en række peberfrugter, der bruges.
Ingredients
2 ½ pund udbenet svinekoteletter
1 ½ spsk Bradley Sugar Cure
2 spsk paprika
1 spsk løgpulver
1 spsk hvidløgspulver
1 tsk salt
1 tsk kværnet sort peber
1 tsk cayennepeber (mere eller mindre afhængig af ønsket varmeniveau)
½ tsk kværnet hvid peber
1 spsk sukker
Preparation
Drys Bradley-sukkerkuren på svinekoteletterne. Sørg for, at kuren gnides på alle sider af kødet.
Læg svinekoteletter i en stor frysepose eller fødevaresikker vakuumforseglingspose.
Lad svinekoteletterne stå i køleskabet i 2 dage. Vend svinekoteletterne to gange om dagen og masser dem gennem posen.
Efter hærdning i køleskabet skylles svinekoteletterne grundigt under koldt vand.
Læg kødet på en bageplade og sæt det tilbage i køleskabet et par timer. Dette tørrer ydersiden af kødet, hvilket forbedrer rygeprocessen.
Lav Tasso-krydderierne ved at blande de resterende ingredienser sammen. Gnid krydderiet over hele svinekoteletterne.
Indstil rygeren til 225ºF ved hjælp af ahorntræbisquetter.
Læg svinekoteletterne på rygereist.
Røg svinekoteletterne, indtil de når en indre temperatur på 155ºF.
Fjern Tasso-svinekoteletterne fra rygeren og lad dem køle af til stuetemperatur.
Disse kan hakkes og tilføjes til jambalaya, gumbo, Étouffée eller andre retter i sydstats- og Louisiana-stil.
Ved Steve Cylka
Ahorn
Træ
Med en mildt røget, sød og subtil smag er Maple Bisquettes perfekte til at ryge kalkuner og forstærke smagen af fjerkræ og fuglevildt.
Shop Now