Cheesy røget Svinekød og sauteret veggie wrap Opskrift
En anden lækker måde at bruge den røget svinekød, der har været i dit køleskab for evigt. Klar på 15 minutter er dette også en mulighed for at tilføje nogle grøntsager til din diæt.
Ingredients
2 spsk olie
1 mellemstor løg - i tynde skiver
1 Sød peber (rød, gul eller orange), udkeret og skåret i tynde skiver
8 svampe - i tynde skiver
1 Zucchini - i tynde skiver
Salt og peber - efter smag
1 kop revet ost (mozzarella, provolone osv.)
1½ kopper røget svinemørbrad - skåret i tynde strimler
4 store omslag
Preparation
Varm olie op i en stegepande ved middel varme.
Tilsæt hakket løg, peberfrugt, champignon, zucchini, salt og peber i gryden og sauter, indtil grøntsagerne er møre. Fjern fra varmen.
Forvarm en paninipresse.
Saml wraps ved at placere lidt røget svinemørbrad, sauterede grøntsager og revet ost i midten af wrap.
Fold viklen op, så den ligner en burrito. Placer med foldet side nedad på paninipressen. Sænk den øverste grillplade og tryk forsigtigt. Grill wrap indtil svitsemærkerne vises. Osten skal være smeltet og indmaden varm.
Bemærk: Hvis du ikke har en paninipresse, kan denne serveres uden at grille, da den ville minde om en fajita.
Ved: Steve Cylka