Røget Italienske kødboller
Serveret på egen hånd som en snack, med din yndlingsside eller som en del af en pastarad, er kødboller fantastiske! Prøv denne røget italienske kødboller opskrift og tag dem til et andet niveau ved at ryge dem med vores premium salvie bisquettes.
Ingredients
½ Lb. hakket svinekød
¼ – ½ kop rasp
1 æg
½ løg i tern
2 spsk frisk persille, hakket
1 spsk frisk basilikum, hakket
1 spsk frisk timian, hakket
½ tsk cayennepeber (valgfrit)
Bradley Premium Sage Bisquettes
Preparation
Forvarm ryger til 225°F med Premium Sage Bisquettes.
Bland alle ingredienser sammen indtil godt kombineret. Tilsæt evt flere rasp.
Form til kugler og læg dem på en aluminiumsbageplade.
Røg i cirka 1-2 timer, indtil en indre temperatur på 165°F er nået.
Tag den ud af rygeren og server med din yndlingsside eller som en del af en pastaret.
Opskrift af: Lena Clayton
Salvie
Træ
En aroma, der inkluderer antydninger af citron, mynte og træagtige noter. Lam, svinekød, fjerkræ og speget kød forstærkes af smagen af salvie- og ahornbisquetter.
Shop Now