Røget Scotch Æg
Disse røgede skotske æg er den mest fantastiske godbid.
Ingredients
Pølsekød (80-100 g pr. æg)
Store fritgående æg
Favorit Rub – vi brugte:2 tsk salt
1 tsk grovkværnet sort peber
1 tsk hvidløgspulver
1 tsk løgpulver
1 tsk paprika
Brunt sukker
1 tsk sennepspulver
1 tsk tørret salvie
1 tsk fennikelfrø
Preparation
Metode:
Kog æggene i ca. 6 minutter. Dette er den sværeste del, at få den perfekte blomme.
Fjern æggene og læg dem i en skål med isvand for at stoppe afkølingsprocessen og hjælpe med at chokere skallen for nem skrælning.
Stil til side i mindst 30 minutter, eller indtil du er klar til at bruge dem.
På et ark husholdningsfilm dit pølsekød og tryk det ud i en stor flad cirkel, ca. 5 mm tyk og stor nok til at vikles rundt om ægget.
Læg ægget i midten af pølsekødskiven og pak ægget ind ved hjælp af fingrene til at jævne over leddene.
Rul det skotske æg i dine hænder for at sikre, at du har en flot rund kugle.
Drys din foretrukne rub på en tallerken og rul forsigtigt hvert skotsk æg i rub for at sikre, at det er let og jævnt belagt over det hele.
Kirsebær
Træ
Kirsebærbisquetter giver en mild, sød og frugtagtig aroma perfekt til rygning af fjerkræ, fisk, skaldyr, oksekød, svinekød, lam, vandhøns, grøntsager og ost.
Shop Now