Smoked Scotch Eggs

Røget Scotch Æg

Dan Shahin

Disse røgede skotske æg er den mest fantastiske godbid.

Ingredients

Pølsekød (80-100 g pr. æg)

Store fritgående æg

Favorit Rub – vi brugte:

2 tsk salt

1 tsk grovkværnet sort peber

1 tsk hvidløgspulver

1 tsk løgpulver

1 tsk paprika

Brunt sukker

1 tsk sennepspulver

1 tsk tørret salvie

1 tsk fennikelfrø

Preparation

Metode:

Kog æggene i ca. 6 minutter. Dette er den sværeste del, at få den perfekte blomme.

Fjern æggene og læg dem i en skål med isvand for at stoppe afkølingsprocessen og hjælpe med at chokere skallen for nem skrælning.

Stil til side i mindst 30 minutter, eller indtil du er klar til at bruge dem.

På et ark husholdningsfilm dit pølsekød og tryk det ud i en stor flad cirkel, ca. 5 mm tyk og stor nok til at vikles rundt om ægget.

Læg ægget i midten af pølsekødskiven og pak ægget ind ved hjælp af fingrene til at jævne over leddene.

Rul det skotske æg i dine hænder for at sikre, at du har en flot rund kugle.

Drys din foretrukne rub på en tallerken og rul forsigtigt hvert skotsk æg i rub for at sikre, at det er let og jævnt belagt over det hele.

Kirsebær
 Træ

Kirsebærbisquetter til Bradley Smokers

Kirsebærbisquetter giver en mild, sød og frugtagtig aroma perfekt til rygning af fjerkræ, fisk, skaldyr, oksekød, svinekød, lam, vandhøns, grøntsager og ost.

Shop Now