smoked food, smoked herbed sausages

Røget herbed Svinekødspølser



Uanset om du blot koger dem op på grillen eller tilføjer dem til en solid gryderet, er disse links et skridt op fra butikskøbte pølser. Prøv at lave disse velsmagende hjemmelavede pølser til komfortmad, der er fuld af smag!

Ingredients

2 lbs svinekød

½ kop hakket løg

3 fed hvidløg, hakket

3 spsk frisk persille, hakket

1 spsk frisk rosmarin, hakket

½ tsk cayennepepper

2 tsk salt

1 tsk peber

Svinetarm

Bradley Smoker Hickory bisquettes

Preparation

Kværn svinerod fint.

Bland hakket svinekød med krydderier, løg og hvidløg.

Blødgør svinetarm i 30 minutter, dræn og skyl derefter med frisk vand.

Fyld pølsekød ind i den naturlige svinetarm.

Drej til links.

Steriliser en synål eller nål i kogende vand og prik eventuelle luftlommer i pølsen.

Dup pølsen tør med et rent køkkenhåndklæde eller lad den hænge et køligt, tørt sted i en time.

Røg med Hickory Bisquettes (eller dit valg af smag) mellem 140-160°F, indtil en indre temperatur på 160°F er nået.

Placer den i et isbad umiddelbart efter at have fjernet den fra rygeren.

Hickory
 Træ

Hickory Bisquettes til Bradley Smokers

Den stærke og søde smag af Hickory Bisquettes gør den til en af de mere populære træsorter til rygning, og passer især godt til fjerkræ, oksekød, svinekød, vildt, vandhøns, nødder og ost.

Shop Now