Røget Boston Svinekød Røv
Dette er en lækker opskrift på et ømt og saftigt boston svinekød. Kræver ikke mange ingredienser, og det er stadig værd at smagen!
Ingredients
3 Boston svinekød butt (13 pund værd)
Cajun kreolsk smør
Injektor
Marinade
BBQ i massevis
Mr. Henrys pecan rub
Bad Breyers numse gnider
Preparation
Sæt din marinade i din injektor og injicer marinaden i Boston-svinekødet seks gange.
Drys din pecan rub over din 3 Boston svinekød røv. Tag derefter din Bad Breyer's butt rub og drys den oven på pecan rub.
Læg din svinekødsrøv i poser med lynlås og lad dem hvile i 6 timer.
Forvarm din Bradley-ryger til 225ºF (107°C) og ryg i 16 timer eller indtil den indre temperatur når 190ºF (88°C).
Fjern din svinekødsskod fra dens ziplock-pose og placer den i rygeren. Lad det ryge i 17 timer mere, når denne tid er gået skal temperaturen på svinekødet være 191ºF (88°C).
Fjern din svinekødsrøv fra Bradley-rygeren. Du burde kunne se barken på svineskodder.
Opskrift af: GrillingNetwork™