Smoked Boston Pork Butt

Røget Boston Svinekød Røv



Dette er en lækker opskrift på et ømt og saftigt boston svinekød. Kræver ikke mange ingredienser, og det er stadig værd at smagen!

Ingredients

3 Boston svinekød butt (13 pund værd)

Cajun kreolsk smør

Injektor

Marinade

BBQ i massevis

Mr. Henrys pecan rub

Bad Breyers numse gnider

Preparation

Sæt din marinade i din injektor og injicer marinaden i Boston-svinekødet seks gange.

Drys din pecan rub over din 3 Boston svinekød røv. Tag derefter din Bad Breyer's butt rub og drys den oven på pecan rub.

Læg din svinekødsrøv i poser med lynlås og lad dem hvile i 6 timer.

Forvarm din Bradley-ryger til 225ºF (107°C) og ryg i 16 timer eller indtil den indre temperatur når 190ºF (88°C).

Fjern din svinekødsskod fra dens ziplock-pose og placer den i rygeren. Lad det ryge i 17 timer mere, når denne tid er gået skal temperaturen på svinekødet være 191ºF (88°C).

Fjern din svinekødsrøv fra Bradley-rygeren. Du burde kunne se barken på svineskodder.

Opskrift af: GrillingNetwork™