Smoked Drunken Ribs

Røget Drunken ribben



Svinekød reserve ribben er et velsmagende kød af kød. Men du kan fordoble dens smag ved at tilføje øl til gnidningen. Når det er klar, skal du belægge ribbenene generøst med BBQ -sauce og røg i andre 30 minutter.

Ingredients

2 stativer svinekød spareribs

1 dåse/flaske af din yndlingsøl

1 kop pakket brun farin

2 tsk oregano

½ tsk timian

1 spsk hvidløgspulver

1 spsk paprika

2 tsk salt

1 tsk kværnet sort peber

1½ kopper af din yndlings BBQ sauce

Bradley Smoker Flavor Bisquettes – Premium Beer Bisquettes

Preparation

Pil membranen af bagsiden af hver ribbenstativ.

Lav marinaden ved at blande øl, farin, oregano, timian, hvidløgspulver, paprika, salt og sort peber sammen.

Læg ribbenene i et stort fad. Hæld marinaden over ribbenene og vend et par gange for at sikre, at de er dækket af marinaden. Dæk med plastfolie og stil i køleskabet. Lad ribbenene marinere i cirka 8 timer. Vend ribbenene et par gange i løbet af marineringstiden.

Indstil rygeren til 225°F med Bradley Premium Beer Bisquettes.

Løft ribbenene op af marinaden og læg dem på en rygerist. Placer ribbenene i rygeren og ryg i 3-4 timer, eller indtil ribbenene når en indre temperatur på 160°F.

Beklæd ribbenene generøst med BBQ-sauce. Læg ribbenene tilbage i rygeren og ryg i en sidste time.

Lad dem hvile i 10 minutter inden de skæres og serveres.

Opskrift af: Steve Cylka

Øl
Træ

Ølbisquetter til Bradley Smokers

Ølbisquetter til humleinfunderet røget mad. Perfekt til oksekød, kylling, ribben eller pølse.

Shop Now