Røget Gummy Bear Brats
Ja, dine øjne spiller ikke tricks på dig. Dette er en opskrift på røget gummy bjørnebrats. Da jeg fortalte min ven, hvad jeg var ved, nævnte han noget om at miste mit Flippin Mind !! Han har måske brugt forskellige ord. Det, der solgte hele denne idé, var et indlæg, der sagde "Jeg har været serveret små røg og kødboller med druemelg på dem!" Jeg præsenterede ideen for min datter, og hun sagde: Åh helvede ja, make disse, far! Og her er det. Børnene måtte bare have dem til aftensmad i aften. Så jeg grillede op 4 af dem. Sorta endte med schweiziske brats! Huller i mine brats formet som gummibjørne. Stor bratsmag med lommer af sødme i dem. Du kan også fryse nogle og ryge dem senere.
Ingredients
4 lbs. Hakket svinekød
1 Lb. Hakket kalvekød, kylling eller kalkun
1/4 kop brødkrummer
2 æg
5 tsk salt
1 kop mælk
1 1/2 tsk hvid peber
1/2 tsk løgpulver eller 1 hakket løg
1/2 tsk mace
1 spsk. specielt kødbind
1 kop gummibjørne
Preparation
Kombiner alle ingredienser undtagen gummibjørne og bland, indtil du får en binding. Tilsæt derefter gummibjørnene, bland forsigtigt, fyld i naturtarm og læg dem i pølser.
Forvarm ryger til 250 grader. Læg pølse i rygeren ved hjælp af midterste stativer.
Ryg med 4 pucke af dit yndlingstræ, og fortsæt med at lave mad i en samlet tid på to timer.
Træk ud af rygeren og lad den hvile i flere minutter. Så nyd.
Køl eller frys ekstra pølser til senere brug.
Yderligere information:
Den samlede ryge-/tilberedningstid bør være tilstrækkelig, men hvis du har til hensigt at bruge en intern temperaturaflæsning, er følgende anbefalede temperaturer:
- Okse- og svinekød: 152°F/160°F
- Kylling og kalkun: 160°F/165°F