Røget Jerk gned ribben
Røg disse rykk gnidede ribben og giver dem den ægte caribiske smag. Start med at marinere dem med rom og jamaicansk rykk krydderi. Og fuldfør det med vores premium caribiske blandingsbisquetter.
Ingredients
2 stativer svineribbe
Til sauce:
4 spsk jamaicansk jerk krydderi (i pastaform eller som en tør blanding)
¼ kop brun farin
¼ kop sojasovs
¼ kop rom
Bradley Flavor Bisquettes – Premium Caribbean Blend
Preparation
Pisk ingredienserne til saucen sammen.
Hæld halvdelen af saucen på ribbenene og mariner i 4 timer.
Forvarm ryger til 225°F med Premium Caribbean Blend Bisquettes.
Røget ribben i 5-6 timer, dryp med saucen hver time.
Opskrift af: Lena Clayton
Caribien
Blanding
Caribisk blend mesquite bisquette med allehånde passer godt sammen med kylling, oksekød, vildt, lam, fjerkræ og grøntsager.
Shop Now