Polish Sausage

Røget Polsk pølse



Ingredients

5 pounds udbenet svinekød skulder; terninger

1 kop isvand

1 kop fedtfri tørmælk eller sojaproteinkoncentrat

2 1/2 spsk salt

1/2 spsk sukker

1/2 spsk groft sort peber

1 stort fed frisk hvidløg

1 tsk pink salt (InstaCure #1, Prague Powder #1 eller DQ curing salt #1)

1/2 dynger tsk merian

38-42 mm svinestarm

Preparation

Startede med en god frisk udbenet svinekødsskulder i tern. Sørg for, at maleudstyret og kødet er koldt, før du maler kød gennem en 3/8 tommers maleplade.

Kom hakket kød og resten af ingredienserne i en skål, og hold din skål sat i en anden skål med is, mens du arbejder. Dette forhindrer at din blanding brydes. Bland alle ingredienserne ekstremt godt. Når alle ingredienser er godt blandet, skal du opbevare dit kød i køleskabet, indtil du er klar til at fylde i tarme.

Fyld pølse ind i tarmene, bind i ringe og hæng i en 130 grader F ryger med udluftningen helt åben, indtil tarmene er tørre. Jeg kan godt lide at bruge hickory dyvler til at hænge pølsen i rygeren.

Når hylstrene er tørre, skal du gradvist øge temperaturen på rygeren til 160-165 grader F og lade udluftningen være 1/4 åben. Tilføj dine bisquetter til røggeneratoren og påfør røg.

Der er en masse diskussion om, hvor længe man skal ryge. De fleste hel muskelkød vil kun opsuge 2 timers røg med tilsyneladende ringe fordel ud over det.

Andre mener, at pølse gavner længere røg. Jeg ansøgte om 4 timers hickory.

Røg pølse, indtil den når en indre temperatur på omkring 152 grader F.

Fjern fra rygeren og brus med koldt postevand, indtil den indre temperatur falder til 110 grader. Lad pølsen hænge ved stuetemperatur i 30 minutter eller deromkring, indtil den ønskede blomstring er opnået.

Spis med det samme på en sprød bolle med en god sennep eller opbevar i køleskabet eller fryseren.

Hickory
 Træ

Hickory Bisquettes til Bradley Smokers

Den stærke og søde smag af Hickory Bisquettes gør den til en af de mere populære træsorter til rygning, og passer især godt til fjerkræ, oksekød, svinekød, vildt, vandhøns, nødder og ost.

Shop Now