Smoked Ham Hocks

Røget skinke Hocks



Leder du efter en lækker og smagfuld måde at forberede svinekød? Se ikke længere end denne saltvand og røgopskrift! Med ingredienser som laurbærblade, sorte peberkorn og hele nelliker, vil denne opskrift infundere dine hocks med en dybde af smag, der helt sikkert vil imponere. Bare saltlage i to dage, lufttørre natten over og ryger i fem timer til mundvandende resultater.

Ingredients

2 liter vand

100 gram kosher salt

100 gram brun farin

2 laurbærblade

2 spsk sorte peberkorn

2 spsk hele nelliker

Preparation

Røg:

Sæt din ryger op med træ nok til at ryge i 5 timer.

Indstil rygetemperaturen til ~ 5 timer. Afhængigt af størrelsen på dine haser og den ydre omgivende temperatur, kan du bruge mere eller mindre tid.

Metode:

Varm vandet op og opløs salt og sukker. Lad vandet køle helt af og tilsæt laurbærblade, pebernødder og nelliker.

I en stor glas- eller plastikbeholder tilsættes haserne og saltlagen og sørg for, at alt er dækket af saltlage. Hvis du har brug for mere, tilsæt mere af vand, sukker og saltlage.

Lag haserne i 2 hele dage.

Fjern haserne fra saltlagen og lad dem hvile på en rist og pande i køleskabet natten over.

Efter 12 timers lufttørring er de klar til at blive røget.

Placer haserne i din 250ºF ryger i ~ 5 timer eller indtil deres indre temperatur er 200ºF.

Mesquite
 Træ

Mesquite Bisquettes til Bradley Smokers

Som den stærkeste af rygetræerne komplementerer den rigt kød som bøf, and og lam perfekt med sin stærkere, lidt sødere og mere delikate smag end Hickory.

Shop Now