Røget Pork Loin, Apple & Arugula Salat
Denne opskrift bruger en svinekødesteg med et gnidning til hovedkomponenterne i en salat, men rester er store i en sandwich eller andre retter.
Ingredients
En 2 punds svinekamsteg
1 1/2 spsk dijonsennep
1/2 tsk salt
1/2 tsk hvidløgspulver
1 spsk sennepsfrø
1/2 tsk kværnet sort peber
1 tsk tørret persille
2 spsk honning
4 kopper rucola
1 kongeligt gallaæble, udkernet og skåret i tern
4 grønne løg, skåret i tynde skiver
1/2 kop tørrede tranebær
1/2 kop hakkede mandler
2/3 kop valmuesalatdressing
Bradley Smoker Flavor Bisquettes – Hickory, Æble eller Kirsebær
Preparation
I en lille skål blandes dijonsennep, salt, hvidløgspulver, sennepsfrø, sort peber, persille og honning sammen.
Fordel sennepskrydderiblandingen over hele svinekammen og læg den på rygerist.
Indstil rygeren til 275°F ved at bruge træbisquetter efter eget valg (hickory, æble og kirsebær fungerer godt).
Ryg svinekammen, indtil den når en indre temperatur på 160°F (dette kan tage omkring 2 1/2 – 3 timer).
Lad svinekødet hvile i 10 minutter. Skær i 1/2 tomme medaljoner og skær derefter medaljonerne i 1/2 tomme strimler.
Saml salaten på individuelle tallerkener ved at lægge lidt rucola, æble, tranebær, mandler og grønne løg. Top med nogle røgede flæskestrimler og dryp med valmuefrødressing.
Server straks.
ved Steve Clyka
Hickory
Træ
Den stærke og søde smag af Hickory Bisquettes gør den til en af de mere populære træsorter til rygning, og passer især godt til fjerkræ, oksekød, svinekød, vildt, vandhøns, nødder og ost.
Shop Now