Smoked Pork Belly

Røget Svinekmave

Dan Shahin

Opnå den ideelle ømhed og smag.

Ingredients

1 kg svinemave – ca. 1,5 tommer tyk og flad

2 spsk brunt sukker

1 spsk tørret oregano

2 tsk spidskommen, let knust

2 tsk korianderfrø let knust

2 tsk sort peber

2 tsk salt

2 tsk sød paprika

2 tsk hvidløg

2 tsk Løgpulver

 Skal af 1 citron

2 spsk olivenolie / sennep / varm sauce - valgfrit for at hjælpe med at hæfte gniden

Preparation

Metode:

Kombiner alle rub-ingredienserne sammen.

Hvis du bruger, skal du massere olivenolie / sennep / varm sauce over hele svinekødet, så det dækker.

Drys rub over hele svinekødet jævnt. Tillad 15 minutter for gnidningen at tage og klæbe til leddet.

Indstil rygertemperaturen til 110C. Når temperaturen er nået, skal du begynde at ryge. Vi bruger Cherry Flavor Bisquettes, men du kan bruge den smag du ønsker.

Kom svinekødet i rygeren med en drypbakke under.

Lad jointen ryge indtil en indre temperatur på cirka 93 C. Dette vil tage cirka 8-10 timer.

Hvil jointen og skær den i skiver for at nyde.

Kirsebær
 Træ

Kirsebærbisquetter til Bradley Smokers

Kirsebærbisquetter giver en mild, sød og frugtagtig aroma perfekt til rygning af fjerkræ, fisk, skaldyr, oksekød, svinekød, lam, vandhøns, grøntsager og ost.

Shop Now