Røget Svine mørbrad Med Plum-Cassis-opskrift
Forbered denne røget svinekød med plum-cassis marinade og vær klar til at modtage dine gæsters anerkendelser. Denne opskrift er den, der overbeviste mig om, at du skulle bruge din ryger til mere end bare laks. Det er fra kogebogen "Marinades" af Jim Tarantino. Bedre, hvis du bruger Apple, Cherry eller Pecan Wood. Håber du nyder det, hvis du prøver det.
Ingredients
2-3 spsk hakkede friske rosmarinblade
Æble- eller appelsinjuice
3 Lb svinemørbrad
Marinade:
6 friske blommer, udstenede og groft hakkede (jeg fryser nogle fra vores træ hver sommer kun for denne opskrift)
¼ kop creme de cassis likør
⅓ Kop cidereddike
¼ kop tør madeiravin
2 fed hvidløg, hakket eller presset
1 tsk tør sennep
1 spsk mørk brun farin
¼ tsk frisk revet muskatnød
Preparation
Kog blommer og cassis og reducer derefter varmen og lad det simre i 20 min. Fedt nok.
Kombiner blommeblanding med eddike, vin, hvidløg, sennep, sukker og muskatnød og puré.
Madlavningsmetode:
Kombiner marinade og rosmarin og mariner svinekødet natten over eller i 8 timer.
Fjern svinekød og kog marinade til at drysse med.
Brug æblejuice i vandgryden på din ryger og ryg svinekød med æble, kirsebær eller pecan, indtil den indre temperatur når 140ºF.
Kirsebær
Træ
Kirsebærbisquetter giver en mild, sød og frugtagtig aroma perfekt til rygning af fjerkræ, fisk, skaldyr, oksekød, svinekød, lam, vandhøns, grøntsager og ost.
Shop Now