Smoke Roasted Ham

Røgristet skinke

Dan Shahin

Ingredients

1,5 kg Gammon Joint

1 tsk hvidløgspulver

1 tsk løgpulver

1 tsk kanel

1 tsk hvid peber

2 tsk timian

2 tsk salvie

2 spsk. Blødt brunt sukker

4 spsk honning

4 spsk engelsk sennep

Preparation

Metode:

Kombiner honning og engelsk sennep sammen og pensl halvdelen som et jævnt lag over hele gammonen og reserver den anden halvdel til senere.

Kombiner alle krydderier sammen og drys et jævnt lag over hele gammonen.

Indstil Smoker til 110C og når den er op til temperaturen, tændes røgen. Vi brugte kirsebærbisquetter, men du kan vælge hvilken Bradley Flavor Bisquette du ønsker.

Tilføj gammon til rygeren med en bakke på stativet nedenfor for at fange eventuelle dryp og saft og ryg i 3-4 timer.

Efter denne tid er gået kan du slukke for røgen, bruge resten af honning- og sennepsblandingen som en sidste glasur og fortsætte med at koge i yderligere 1-2 timer, indtil en indre temperatur på 75C er nået.

Bemærk: Hvis du er mere følsom over for salt, kan du ønske at lægge gammon-leddet i vand i ca. 10 timer for at reducere saltindholdet.

Kirsebær
 Træ

Kirsebærbisquetter til Bradley Smokers

Kirsebærbisquetter giver en mild, sød og frugtagtig aroma perfekt til rygning af fjerkræ, fisk, skaldyr, oksekød, svinekød, lam, vandhøns, grøntsager og ost.

Shop Now