Brussel Sprouts Smoked

Bruxelles spirer med røget Bacon Opskrift



Denne opskrift på Bruxelles spirer med røget bacon er en lækker måde at spise flere grøntsager på. Der er ingen måde at gå galt på. Alle vil elske det.

Ingredients

4 strimler tykt skåret bacon

2 Tbsp smør

1 pund rosenkål, halveret og afstilket

2 Skalotteløg - hakket

3 fed hvidløg - hakket

Salt og peber efter smag

Preparation

Steg bacon i en stor stegepande ved medium-høj varme, indtil det er sprødt.

Fjern fra panden og dup med køkkenrulle for at fjerne det meste af det overskydende fedt, og hak derefter.

I den samme stegepande (med al den lækre baconsmag) smeltes smør ved høj varme.

Tilsæt løg og rosenkål og sauter, indtil spirerne er gyldenbrune.

Smag til med salt og peber og vend bacon tilbage i gryden for at kombinere.