How To Make Slow-Smoked Pulled Pork

Hvordan man laver langsomt røget Pulled pork



En lækker langsomt røget opskrift. Dette trak svinekød kræver tålmodighed, men er bestemt værd at vente.

Ingredients

6 til 9 lb udbenet svinekødskulder

2 kopper æblecider

Tør gnid efter din præference

4 ark aluminiumsfolie

Preparation

Indstil temperaturen på din Bradley Smoker til 250°F (121°C), og forvarm den i 15 minutter.

Efter at have trimmet det overskydende fedt fra svinekødet, krydr det med din favorit tør rub på alle sider og lad det sidde i cirka 20 minutter. (en hurtig anbefaling til en enkel og lækker rub er at blande i en shaker 1 spsk hver salt, sort peber, paprika og hvidløgspulver, virker altid for mig)

Placer den inde i rygeren med fedtsiden opad, og kog den i cirka 3-5 timer. Du kan bruge æblebisketterne for denne opskrift.

Når den når den indre temperatur på 160°F (71°C), skal du fjerne den fra rygeren.

Tag en stor bageplade og pak svinekødet over 4 ark alufolie og hæld æblecideren oven på svinekødet. Dæk det derefter med folie.

Sæt den tilbage på rygeren i yderligere 3-4 timer, eller indtil den når den indre temperatur på 204°F (95°C).

Tag den ud af rygeren og lad den hvile i cirka 45 minutter.

Fjern svinekødet fra folien og adskil den overskydende væske, der var tilbage i den. Læg svinekødet i et stort fad og riv det, fjern benet og eventuelt overskydende fedt. Tilsæt den overskydende væske tilbage til kødet.

Server den som du vil, alene eller på sandwich. Du kan tilføje din yndlings BBQ sauce efter smag.

Æble
 Træ

Æblebisquetter til Bradley Smokers

En let, frugtig og let sødlig røgaroma, der passer til fjerkræ, oksekød, svinekød, lam og ost.

Shop Now