How to Make Smoked No Wrap Ribs

Sådan laver du røget Ingen indpakningsribben



I denne video gør Gerardo fra @GrodGrills den tredje af en tredelt ribben-serie. Det ser fantastisk ud, og det er en meget anden slags ribben, når du spiser den i slutningen.

Ingredients

9 Ben sparerib

Den hjemmelavede rub efter eget valg

Preparation

Brug et køkkenrulle til at trække membranen af dine ribben ned og drys sennep på ribben.

Brug dit krydderi og drys det over hele ribben, vend din ribben om og gør det samme.

Lad din ribben med krydderier sidde i 15 minutter.

Forvarm din ryger og lad den køre ved 250 F (121 C), tilsæt 5-6 bisquetter til rygeren, sæt røgtiden i 3 timer og fortsæt med at sætte ribben i rygeren.

Efter 1 time, tjek dine ribben igen, hvis det stadig er tørt sprøjt det med en æblecider og vandblanding, og drej stativet rundt og sprøjt vand igen.

Efter 2-3 timer skal du tjekke dit ribben for at sikre, at det har en mørk bark for at sikre, at det er færdigt. Hvis det gør, tag ribbenene ud af din ryger.

Skær i dine ribben, og nyd!

Opskrift af: Grod Grills