Sådan laver du røget Juleskink Opskrift
Planer for julemiddagen? Vi har dig dækket! Denne juleskinopskrift vil helt sikkert forbedre din festlige middag med familie og venner.
Ingredients
6 til 7 lb udbenet skinke
2 Kop brun farin
1 kop BBQ sauce
1/2 kop ananasjuice
Preparation
Forvarm din ryger til 225°F (107°C).
Læg skinken i rygeren og ryg den i 1 time. Du kan bruge kirsebærbisquetter til denne opskrift.
Bland brun farin, BBQ-sauce og ananasjuice i en skål, mens skinken koger.
Glasér skinken med denne sauceblanding hvert 10. minut i den sidste halve time af tilberedningen. Tag den ud af rygeren og server.
Kirsebær
Træ
Kirsebærbisquetter giver en mild, sød og frugtagtig aroma perfekt til rygning af fjerkræ, fisk, skaldyr, oksekød, svinekød, lam, vandhøns, grøntsager og ost.
Shop Now