How to Make Smoked Polperro

Sådan laver du røget Polperro



Løft din madlavningsoplevelse med denne enkle og smagfulde opskrift på røget polperro. Marineret med en blanding af salt, peber og dit valg af krydderier, bringes denne ømme og saftige skål til perfektion i Bradley P-10-rygeren og tilfører den med dejlige røgede smag. Uanset om du er en erfaren ryger eller en nybegynder, garanterer denne opskrift et tilfredsstillende og lækkert måltid, der giver dig lyst til mere.

Ingredients

Polperro

Salt

Peber

Krydderi efter eget valg

Preparation

Drys salt, peber og krydderier efter eget valg på din polperro, sørg for at drysse krydderiet på begge sider, sæt det til side og lad det marinere i 2-3 timer.

Når den er færdig med at marinere, skal du varme din Bradley P-10 ryger op og placere din polperro på de hængende kroge. Du vil gerne hænge dem, så varmen i rygeren rammer begge sider af polperroen lige meget.

Indstil din temperatur til 225ºF (107ºC) og indstil tiden til 2 timer, tjek af og til din polperro for at sikre dig, at den ikke bliver for gennemstegt.

Når tiden er gået (eller hvis du føler, den er færdig med at ryge), tag din polperro frem og nyd!

Opskrift af: Kokken Michael Demagistris