How To Make Smoked Sausage

Hvordan laver man Røget pølse



Hjemmelavet mesquite-røgede pølser! Her er en absolut perfekt opskrift til din næste BBQ -fest.

Ingredients

3 pund hakket svinekød

Svinetarme, udblødt og skyllet i koldt vand

4 tsk kværnet sort peber

1 spsk hvidløgspulver

1 spsk løgpulver

1 spsk salt

½ tsk pink salt

½ spiseskefuld malet sennep

½ kop isvand

Preparation

Tilsæt kødet og krydderierne i en lille skål, bland dem godt.

Tilsæt isvandet til kødet og bland indtil alt er godt indarbejdet.

Tag en pølsefylder og læg blandingen i den, følg dens manuelle instruktioner for at betjene den. Sørg for, at du ikke overfylder nogen af dem.

Bestem din ønskede ledlængde, når alt kødet er fyldt, og klem og vrid et par gange eller bind det af.

Forvarm din ryger til 225°F (107°C).

Læg pølserne på rygeren og ryg dem i 1 til 2 timer, eller indtil deres indre temperatur når 155°F (68°C). Du kan bruge mesquite bisquettes til denne opskrift. Når de er færdige, så lad pølserne hvile et par minutter inden servering.

Mesquite
 Træ

Mesquite Bisquettes til Bradley Smokers

Som den stærkeste af rygetræerne komplementerer den rigt kød som bøf, and og lam perfekt med sin stærkere, lidt sødere og mere delikate smag end Hickory.

Shop Now