Sådan laver du røget Pulled pork
Sådan laver du røget trukket svinekød i en Bradley -ryger. I denne video laver Joe et lille eksperiment for at se, om der er forskel mellem trukket svinekød lavet med og uden sennep.
Ingredients
1,4 kilo flæskesteg
Til rub:
2 tsk salt
2 tsk paprika
1 tsk hvidløgspulver
2 tsk sort peber
Preparation
Mål 1% salt per 1000 gram = 14 gram salt per stege portion
Tilsæt derefter to teskefulde paprika på saltet og 1 teskefuld hvidløg og 2 teskefulde selvfølgelig kværnet peber
Brug en shaker og drys kuren på den ene steg
Sæt den derefter på Bradley Smoker-stativet
Du tilføjer sennep på den anden steg, og klapper derefter kuren på
Læg derefter begge stege i rygeren.
Røg ved 240ºF (115,6ºC), kogetid 8-9 timer, røgtid 3 timer med 9 hickory bisquetter.
Efter 3 timer tages stegene ud
Opskrift af: Ryger med Joe
Hickory
Træ
Den stærke og søde smag af Hickory Bisquettes gør den til en af de mere populære træsorter til rygning, og passer især godt til fjerkræ, oksekød, svinekød, vildt, vandhøns, nødder og ost.
Shop Now