How To Make Smoked Pulled Pork

Sådan laver du røget Pulled pork



Sådan laver du røget trukket svinekød i en Bradley -ryger. I denne video laver Joe et lille eksperiment for at se, om der er forskel mellem trukket svinekød lavet med og uden sennep.

Ingredients

1,4 kilo flæskesteg

Til rub:

2 tsk salt

2 tsk paprika

1 tsk hvidløgspulver

2 tsk sort peber

Preparation

Mål 1% salt per 1000 gram = 14 gram salt per stege portion

Tilsæt derefter to teskefulde paprika på saltet og 1 teskefuld hvidløg og 2 teskefulde selvfølgelig kværnet peber

Brug en shaker og drys kuren på den ene steg

Sæt den derefter på Bradley Smoker-stativet

Du tilføjer sennep på den anden steg, og klapper derefter kuren på

Læg derefter begge stege i rygeren.

Røg ved 240ºF (115,6ºC), kogetid 8-9 timer, røgtid 3 timer med 9 hickory bisquetter.

Efter 3 timer tages stegene ud

Opskrift af: Ryger med Joe

Hickory
 Træ

Hickory Bisquettes til Bradley Smokers

Den stærke og søde smag af Hickory Bisquettes gør den til en af de mere populære træsorter til rygning, og passer især godt til fjerkræ, oksekød, svinekød, vildt, vandhøns, nødder og ost.

Shop Now