How To Make Smoked Pork Loin

Sådan laver du røget Svinekød



Denne røget svinekød er en perfekt stege for hele familien eller en gruppe venner baghaven BBQ!

Ingredients

1 Svinekam

1 spsk groft salt

2 spsk hvidløgspulver

2 spsk løgpulver

1 spsk stødt sennep

2 spsk røget paprika

½ spsk cayennepeber

¼ Kop mørk brun farin

Preparation

Til krydring blandes alle dry rub ingredienserne godt i en skål (du kan bruge en gaffel til at adskille alt, der sidder fast sammen), fordel det jævnt på kødet, og du er klar til at gå. To gode råd her er at holde en tom shaker til dine egne blandinger, at påføre med den vil være meget nemmere; og for at afslutte kan du dryppe svinekødet med olivenolie, før du påfører rub, det vil være til god hjælp under påføring.

Indstil temperaturen på din ryger til 180°F (82°C), og forvarm den i 15 minutter. Du kan bruge kirsebærbisquetter til denne opskrift.

Læg svinekammen på risten og ryg den i 3 til 4 timer.

Tag den ud af rygeren og afslut den på grillen i 20 til 30 minutter ved 350°F (177°C).

Fjern fra grillen og nyd!

Kirsebær
 Træ

Kirsebærbisquetter til Bradley Smokers

Kirsebærbisquetter giver en mild, sød og frugtagtig aroma perfekt til rygning af fjerkræ, fisk, skaldyr, oksekød, svinekød, lam, vandhøns, grøntsager og ost.

Shop Now