Sådan laver du røget Svine mørbrad
En fantastisk opskrift, der garanteres at give dit svinekød en særlig smag!
Ingredients
1 Lb svinemørbrad, sølvskind fjernet
¼ kop brun farin
½ kop æblejuice
½ spsk sort peber
3 spsk af din favorit tør rub
3 spsk honning
Timian blade
Preparation
Forbered marinaden i en stor skål ved at tilsætte brun farin, æblejuice, sort peber, den rub, du foretrækker, opvarmet honning, timianblade og sort peber.
Kom svinekammen i skålen med marinaden og dæk skålen med plastfolie.
Sæt den i køleskabet og lad den marinere i cirka 3 timer.
Indstil temperaturen på din Bradley Smoker til 225°F (107°C), og forvarm den i 15 minutter.
Læg mørbraden indeni den, og ryg den i cirka 2-3 timer, eller indtil den når en indre temperatur på 145°F (63°C). Du kan bruge æblebisquetter til denne opskrift.
Tag den ud af rygeren og lad den hvile i cirka 5 minutter før servering.
Æble
Træ
En let, frugtig og let sødlig røgaroma, der passer til fjerkræ, oksekød, svinekød, lam og ost.
Shop Now