Sådan ryger du 3-2-1 Ribben
I denne video gør Gerardo fra @GrodGrills den første af en tredelt ribben-serie. Den første video handler om at ryge en 3-2-1 ribben.
Ingredients
Svineribben
Sennep
Blanding af brun farin, hvidløg, peber, salt og paprika
Bagklapper fest rub
Til krydderier:
brunt sukker
Smør
Honning
Brun farin, hvidløg, peber, salt og paprikablanding
Rib glasur og barbecue sauce
Preparation
Brug et køkkenrulle til at trække membranen af dine ribben ned og drys sennep på ribben.
Brug dit krydderi og drys det over hele ribben, vend din ribben om og gør det samme.
Lad din ribben med krydderier sidde i 15 minutter.
Forvarm din ryger og lad den køre ved 250 F (121 C), tilsæt 5-6 bisquetter til rygeren, sæt røgtiden i 3 timer og fortsæt med at sætte ribben i rygeren.
Efter 1 time, tjek dine ribben igen, hvis det stadig er tørt sprøjt det med vand og drej stativet rundt og sprøjt vand igen.
Tag ribbenene ud efter 3 timer og drys brun farin på en aluminiumsfolie, læg puder usaltet smør på farin, dryp honning ovenpå farin og smør, tilsæt samme krydderi som du brugte, læg ribbenet -siden opad og dobbelt pak ribben ind i alufolie.
Sæt ribben med aluminium tilbage på risten og røg den i yderligere 2 timer.
Efter to timer tager du dine ribben ud og saucer dem med en rib-glasur og BBQ-sauce.
Læg dit ribben i rygeren i endnu en time, når det er færdigt, tag det ud og nyd!
Opskrift af: Grod Grills
Hunter's
Blanding
Infunderet rosmarin, timian og sort peber med vores ahorntræ-bisquette-par med vildtkød, fjerkræ, fisk, lam, oksekød og grøntsager.
Shop Now