How to Smoke 3-2-1 Ribs

Sådan ryger du 3-2-1 Ribben



I denne video gør Gerardo fra @GrodGrills den første af en tredelt ribben-serie. Den første video handler om at ryge en 3-2-1 ribben.

Ingredients

Svineribben

Sennep

Blanding af brun farin, hvidløg, peber, salt og paprika

Bagklapper fest rub

Til krydderier:

brunt sukker

Smør

Honning

Brun farin, hvidløg, peber, salt og paprikablanding

Rib glasur og barbecue sauce

Preparation

Brug et køkkenrulle til at trække membranen af dine ribben ned og drys sennep på ribben.

Brug dit krydderi og drys det over hele ribben, vend din ribben om og gør det samme.

Lad din ribben med krydderier sidde i 15 minutter.

Forvarm din ryger og lad den køre ved 250 F (121 C), tilsæt 5-6 bisquetter til rygeren, sæt røgtiden i 3 timer og fortsæt med at sætte ribben i rygeren.

Efter 1 time, tjek dine ribben igen, hvis det stadig er tørt sprøjt det med vand og drej stativet rundt og sprøjt vand igen.

Tag ribbenene ud efter 3 timer og drys brun farin på en aluminiumsfolie, læg puder usaltet smør på farin, dryp honning ovenpå farin og smør, tilsæt samme krydderi som du brugte, læg ribbenet -siden opad og dobbelt pak ribben ind i alufolie.

Sæt ribben med aluminium tilbage på risten og røg den i yderligere 2 timer.

Efter to timer tager du dine ribben ud og saucer dem med en rib-glasur og BBQ-sauce.

Læg dit ribben i rygeren i endnu en time, når det er færdigt, tag det ud og nyd!

Opskrift af: Grod Grills

Hunter's
 Blanding

Hunters Blend Bisquettes til Bradley Smoker

Infunderet rosmarin, timian og sort peber med vores ahorntræ-bisquette-par med vildtkød, fjerkræ, fisk, lam, oksekød og grøntsager.

Shop Now